Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Rossz vonatra szállt, 37 év múlva ért haza

Jiang Ai-wu hatéves korábban tévesztette el, melyik vonatra kell szállnia. Hiába próbált hazajutni, minden átszállással egyre messzebb került otthonától.
A nő a hosszú évek alatt sem adta fel a reményt, hogy még egyszer láthatja a szüleit. Mivel fogalma sem volt, hol laknak, nem sok esélye volt megtalálni őket. Szülei is keresték, tűvé tettek utána mindent, mindhiába. Édesanyja azonban szíve mélyén mindig bízott benne, hogy előkerülhet, és minden nap imádkozott érte - írja a Daily Mail.

Ai-wu közben felnőtt, és családja lett. Végül a lánya, Mei volt az, aki rászánt egy évet a lehetetlennek tűnő kutatásra. Az eltűnt emberekkel foglalkozó honlapokat kutatta, és a kitartása meghozta gyümölcsét, megtalálta elveszett családját.

Balra az eltűnt lány, Jiang Ai-wu, jobbra édesanyja, Ju Yeh. Forrás: Daily Mail
Balra az eltűnt lány, Jiang Ai-wu, jobbra édesanyja, Ju Yeh. Forrás: Daily Mail

Ai-wu édesanyja, a most 70 éves Jeh azt mondta, hogy alig hitt a fülének, amikor unokája, Mei felhívta, és megkérdezte, van-e eltűnt gyerekük. Nagyon boldog volt, amikor odaadta a telefont Ai-wu-nak.

Mindent ott folytattak, ahol abbahagyták, de azért sok mesélnivalójuk van egymásnak, és meg kell ismerkedniük az új családtagokkal is.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Napi cuki: közös harc a lézerfényért - videó

Egy ragyogó, megfoghatatlan piros lézerfény képes arra, hogy a két örök ellenséget, kutyát és… Tovább olvasom