Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Romagyilkosságok: több bűntárs is segítette a halálbrigádot?

Bűntársaik lehettek a romagyilkosságok gyanúsítottjainak.
A Magyar Nemzet meg nem nevezett információk alapján arról számolt be, hogy a négyfős halálbrigádot több bűntárs is segítette. Voltak, akik ellenőrizték, felügyelték a munkát, így a gyilkosság helyszínén a szemtanúk nem véletlenül láthattak fekete autót - olvasható a cikkben.

A lap azt írta, hogy a bírósági tárgyaláson a gyanúsítottak közül többen részletes tényfeltáró vallomást tesznek majd. Gerecs Krisztián, K. István védője közölte: a férfi kész olyan információkat elmondani a bíróságon, amelyek még meglepetést okozhatnak.


Olvasóink írták

 • 11. mitzekatze 2010. augusztus 13. 08:24
  „Nem lepne meg, ha a megrendelők saját fajtársaik lennének, mert emlékeim szerint csak olyanokat öltek meg, akik dolgoztak. Tán csak nem ez volt az indok??? Mellesleg mindenütt drága fekete autókat láttak, arra pedig ismét csak kérdezem: kinek is van pénze???

  lagarder: német: 1-es. angol: 1-es.
  Az angolokkal kapcsolatban: sem kiejtés, sem pedig írás szempontjából nem ugyanaz a két szó: hungry és Hungary. Más kérdés, hogy agyilag olyan szinten vannak az angolok 80%-a, hogy még Ausztriát sem tudják hol van a térképen. Az amerikaiak pedig azt hiszik Bukarest és Budapest ugyanaz, Magyarországról azt hiszik, valamelyik Harry Potter-szerű mesében van. Szóval erről ennyit.
  Németül az éhes: hungrig, vagy Hunger haben. A magyar: ungarisch, Magyarország: Ungarn. Remélem látod, hogy teljesen más.”
 • 10. Foglalt 2010. augusztus 12. 18:55
  „Hege9,de mégsem hívtál.van magyarázat?”
 • 9. xverax 2010. augusztus 12. 18:41
  „...1769-ben Békés megyében olyan rendelet látott napvilágot, amely megtiltotta, hogy a cigányok egymás mellé építsék házaikat, ezzel is az asszimilációt kívánták szorgalmazni. ,,Nem lopni és hazudni, varázsolni, cigánykodni, hanem igaz munkával élni ... Utcában fel s alá járni, koldulni, lopni, részegeskedni, veszekedni, az utcákon kiabálni ...gunyhót vagy földházat teljességgel csinálni ne engedtessék."...
  na ez azóta sem megy....”
 • 8. xverax 2010. augusztus 12. 18:36
  „...A romák nyelvileg és genetikailag az észak-indiai népekkel rokonok, és valószínűleg több hasonló eredetű népcsoporttól származnak. Ezek feltételezett őshazája India északnyugati része, különösen a mai Pandzsáb, Radzsasztán és Gudzsarát államok. Persze volt aki egyiptom felé vette az irányt:-)...
  ..Londonban 1971. április 8-12. között megtartott Első Roma Világkongresszus jelentette. Az ott jelenlévő, különböző cigány népcsoportokhoz tartozó küldöttek egyhangúlag elfogadták, hogy a világ összes cigány népcsoportjának és cigány származású emberének közös hivatalos elnevezése attól kezdve a rom többesszámú alakja, azaz a roma legyen. Ezek után az 1970-es évektől a roma kifejezés, mint a nemzetközi cigányság összefoglaló elnevezése, fokozatosan épült be más nyelvek szókincsébe is. A magyar nyelvben valamivel később, a rendszerváltás első éveiben jelent meg és vált elfogadottá, habár a magyar Alkotmány a cigány szót használja, s saját önkormányzatuknak is Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) a neve...
  Azt akarjátok hogy így hívjanak benneteket? tegyetek érte.”
 • 7. xverax 2010. augusztus 12. 16:33
  „6. lagarder: nem jó az angol kiejtésed. fuss neki még párszor.
  sőt a német tudásod sem tökéletes. nézz bele egy szótárba, keresd meg az éhes szót.
  utána keresd meg a magyart is. ugye hogy nem is hasonlít?
  nem érdekes hogy honnan jöttetek, senki sem kérdezte.
  nekem 35 évig cigány volt a cigány, s nem hiszem hogy ezután változna
  akármiért is. magatoknak csináljátok a problémát ezzel a hogyan is nevezzenek bennünket dologgal...”
 • 6. lagarder 2010. augusztus 12. 15:52
  „A cigany a gipsy szobol szarmazik.
  Ehhez azt kell tudni hogy a romak akik egyiptomon keresztul jottek europaba,azokat neveztek a mai forma szerint gipsy-nek.Ami az egypt szobol szarmazik.Olvasatok utana azutan ciganyozzatok.”
 • 5. lagarder 2010. augusztus 12. 15:01
  „Cigany vagy roma melyik a helyes?
  Tudom hogy a roma ,mert en is az vagyok.
  Most nezzuk a magyarokat kik hivjak magyarnak,nehany azsiai orszagon kivul senki.
  A nemetek,az angolok mindenki ehesnek hivjak a magyarokat.Akkor nektek az a nevetek?
  Az angol Hungary szo kiejteve csak Hungry ami ehest jelent, de lehetne sorolni a nemet vagy a holland peldat is.”
 • 4. Csetneky 2010. augusztus 12. 12:57
  „Talán azt is elmondják, kik rendelték meg náluk a gyilkosságokat? Érdekes lenne! Bár lehet, hogy akkor nem érik meg a tárgyalást, történik valami baleset a börtönben.”
 • 3. elmagnifico 2010. augusztus 12. 12:55
  „Az előttem szólóknak igazuk van. És a romagyilkosokkal mi van? Olyanok nem is léteznek, va gy mi?
  Vagy netán cigánygyilkosok....”
 • 2. paris18 2010. augusztus 12. 12:20
  „jogos a kérdés.a cigány az cigány.a roma egy új elnevezés.ha én cigány lennék egyeltalán nem érezném sértőnek a cigány jelzőt.még ők is így hívják magukat.érdemes megnézni pár maúnika sós videót amikor egyik cigány mondja a másikra h te rohadt cigány :)”
 • 1. viperetta335 2010. augusztus 12. 11:52
  „Valaki adjon kielégítő magyarázatot arra,hogy a cigány mért nem szalonképes elnevezés és a roma miért igen...Minden nyelven cigány a cigány és nem roma.
  Hogy mért is nem sirattam a cigányokat....Biztos nagyon rossz vagyok.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leharapta a hajléktalan szatír fülét a rendőrnő

Csak egy bőrdarab tartotta a fülét annak a férfinak, aki meg akart erőszakolni egy lányt a vonaton… Tovább olvasom