Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -2°C | 2°C Még több cikk.

Rojtosra szaggatta a karját a pitbull - videó 18+

Döbbenetes videó látott napvilágot Brazíliában, ahol egy pitbull rojtosra szaggatta éles fogaival egy férfi karját.
Döbbenetes videó látott napvilágot Brazíliában, ahol egy pitbull rojtosra szaggatta éles fogaival egy férfi karját. Az áldozat valószínűleg az állat gondozója volt, aki nem értette, miért támadta meg a kutya - írja a manna.ro.

>>A videót megnézheti itt>>

A hátborzongató jelenetet egy arra járó fiatal filmezte le, miután hívta a mentőket. A harc a kutya és a férfi között jónéhány percig eltartott a brazil férfi vesztére. A helyszínre kiszálló rendőrség lelőtte a kutyát.

Olvasóink írták

 • 10. Hyppolit 2012. január 23. 22:13
  „Soha nem volt, és nem is lesz kutyám! Gyerekkoromban a szomszéd kisfiúnak merő játékból kiharapott egy darabot az arcából, semmi agresszió, pedig csak dédelgették. Játék közben egyik ismerősömnek "szétnyírta" az arcát (a levegőben testrángatással előbb el akarta kapni a feldobott labdát), valójában szintén "ártatlan" helyzet. Évekkel ezelőtti történet, amikor a szobában benthagyott két csecsemőt széttépte, amíg az édesanya ételt melegített kint a konyhában. Elkényeztetett kutya volt, mint családi kedvenc, pusztán "féltékeny lett", hallottuk a magyarázatot. Ezer meg ezer szomorú történet, s miden esetnél az érintettek "bamba érthetetlenséggel" magyarázzák, nem is értik, hiszen még soha nem bántott senkit. A kutya: ujjon járó ragadozó állat, és a farkas háziasításával jött létre(domesztikáció). Ez bizonyított! Nyestkutya, vadkutya, őserdei kutya, stb, mind mind vérengző ősök. Mitől lenne hozott alaptermészetében más a ma kutyája, a család ugató "cicamicája"? Senki sosem tudhatja, hogy az addig akár születése óta nyugodt állat, milyen apró külső jelre kattan be. És ez nem kutyanevelés kérdése. Tény, engem is meghat egy pl. vakvezető kutya, de a kutyatartók 85 %-a szerintem mélyrehatóan nem foglalkozik az állattal, max: hozd vissza, ül, marad, stb. parancsszavak szintjén. Ezért lehetőleg messze kerülöm őket...A videó döbbenet, de nem lepett meg.”
 • 9. soproni 2012. január 23. 16:53
  „A tartási körülményeket elnézve ,ezen egy cseppet sem csodálkozom.Igaza van hellboy-nak!”
 • 8. zsanettiko 2012. január 23. 16:30
  „Én nem akarok okoskodni. De én valamiért nem sajnálom ezt az embert. Én anno fogadtam be kutyákat, akiket kidobtak, egyiksem esett nekem. Sőt foglalkoztunk mi is kutyákkal, s egy sem harapott meg minket. Ameddig a kutyával az ember jól bánik, s nem üti veri, addig én elképzelhetetlennek tartok, hogy neki menjen a gazdájának.
  Nem egyszer nem kétszer láttam már olyat is, hogy a gyerekek szekálták a kutyát, a kutya pedig ideges lett. S az a szomorú, hogy ilyenkor a kutyát lövik le, holott ki kéne vizsgálni előtte, hogy az a kutya miért támadott.”
 • 7. hellboy780917 2012. január 23. 16:13
  „madár(ász): azt nem tudom miért van ott, de neveltem nemegy kutyát, képeztem ki argentin dogokat, a kuyták kb 80%-t ismerem, tudom miről beszélek.”
 • 6. bojtár 2012. január 23. 15:18
  „idióta”
 • 5. Pedró 2012. január 23. 15:14
  „Szerintem sem pitdull!
  A videót nézve sztafinak nézem a kutyát...”
 • 4. Madarász 2012. január 23. 15:12
  „Ja, gondolom a bot nem véletlen van ott a földön...”
 • 3. hellboy780917 2012. január 23. 14:47
  „-ez nem pitbull (az kisebb termetű ennél, de nem sokkal)
  -a kutya játszott, ugyanis csóválta végig a farkát, csak a végén gurult be valamin, akkor elkezdte valójában cibálni a fószer karját. ha már az elején vérre akart volna menni rég letépte volna a húst onnan
  -valszeg verte a gazdi, ez a hapsi meg valami kiképző lehetett (kutyaharcokra), de elég béna.

  ha valaki ilyen esetbe kerülne s már az egyik kéz szájban van, nagyon gyorsan kikell nyomkodni a kutya szemét. gyosr és könnyű művelet, ráadásul azzal fog foglalkozni a dög, hoyg nem lát. a bátrabbak erős kézzel elszoríthatják marokfogással a gégecsövét és megfullad, vagy előtt elkezd öklendezni, s akkor lehet szabadulni. egy a lényeg, azt kell lehetőség szerint elkerülni, hoyg nyakra-fejre vagy lábra fogjon a kuyta. onnan verhető ellenfél.”
 • 2. pappe 2012. január 23. 14:34
  „Brazíliában...”
 • 1. empathia 2012. január 23. 14:26
  „Sajna megnéztem a videót, borzalmas csak azt nem értem a férfi mit keresett a karámban...az én településemen is hatalmas problémát jelentenek a kóbor ebek, az illetékeseket nem nagyon izgatja a dolog. Pedig a községen sok a nyugdíjas, a pici gyerek és a kismama is.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dr. Telefon, a házi diagnoszta

Az okostelefonokkal kívnája megoldani a rendelők előtti várakozásokat koreai kutatók. Tovább olvasom