Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Rod Stewart még mindig falja a nőket

Henceg a szexszel, nyugdíjaskorban is szemérmetlenül rázza csípőjét, felesége pedig fiatalabb lányánál.


Sokaknál mindez kínos volna, a hatvanötödik születésnapját január 10-én ünneplő Rod Stewartnak mindezt azonban senki sem rója fel, az énekes népszerűsége évtizedek óta töretlen.

Szőke hajával és reszelős hangjával már hosszú évekkel ezelőtt megalapozta sikerét, elsősorban a nőknél. Persze ehhez olyan dalok is kellettek, mint a Sailing, a Baby Jane vagy éppen a Da Ya Think I’m Sexy. A skót születésű bárd százmilliónál is több lemezt adott el, legutóbb a The Great American Song Book című albumsorozattal könyvelhetett el hatalmas sikereket.

Tetemes vagyona és népszerűsége ellenére a híresség mindazonáltal nem feledkezik el arról, hogy honnan érkezett. Roderick David Stewart öt gyerek közül a legfiatalabbként látta meg a napvilágot, 15 évesen már otthagyta az iskolát, első fizetését újságkihordóként és sírásóként vihette haza. Pedig focista szeretett volna lenni.


Végül azonban kénytelen volt letenni arról, hogy a Celtic és a skót válogatott csapatát erősítse. Tehetsége megvolt, a kitartás azonban hiányzott. ˝A muzsikusélet sokkal egyszerűbb, berúghatok, és közben zenélhetek, a futballnál ez nem megy˝ – mondta egy alkalommal. Az italozgatás fontos ihletforrást jelent számára, mint bevallotta, sok dalának ötlete – legyen akár pop, rock vagy diszkó – örömittas kocsmalátogatások alkalmával fogant meg benne.

Rod Stewart hasonlóképpen önfeledten veti bele magát a nőügyekbe is, híres arról, hogy csak szőkéket választ, modelleket vagy színésznőket. A magazinok talán épp ezért hasonlították nőképét egy Neander-völgyiéhez. Az énekes nem veti meg a testi örömöket, állítása szerint fiatalságának titka a szex és a foci. Vőlegényként háromszor vonult oltár elé, legutóbb a nála 26 évvel fiatalabb Penny Lancastert vette el. Öt nőtől összesen hét gyereke született. Nőfaló imázsán csak a vasútmodellek iránti gyermeki rajongása ejt kisebb foltot.

A skót bárdnak a brit királyi házban is akadnak rajongói, II. Erzsébet a brit birodalom érdemrendjével tüntette ki, parancsnoki rangot kapott. Károly herceg hatvanadik születésnapján is ő énekelt.

Hírnevének még az sem árt, hogy női beceneve van, Elton Johnnal ugyanis Phyllisnek és Sharonnak szólítják egymást. Beceneveiket – Stewart a Phyllist, John a Sharont – attól a menedzsertől kapták, aki mindkettőjüket felfedezte.

Olvasóink írták

 • 12. maradando 2010. január 15. 00:12
  „Rod Stewart mellett még baby"síntérnek is öröm lenni. Koncert alatt az asszony mellett még a háztartásban levő babyket is szoptatni kell. Ez a sztársággal járó cseléd megunhatatlan feladata.”
 • 11. elemér 2010. január 13. 18:40
  „Ahogy az ember öregszik úgy csökken a teljesitményi kapacitása. Veheti a Viagrat és ez nem olcsó, de R.S. megengedheti magának.

  Rod Stewart London külvárosában született Highgate-en és ott is nött fel. Highgate az Camden-ben van. Apja volt Skót és anyja Angol, Londonbol. Amcsi zene befolyásolta ugyanúgy mint a többi korabelieket. Al Jolsont és Little Richard-t különösképpen szerette. Angoloknak az ilyesmi uj volt.

  http://www.youtube.com/watch?v=kZ6h0kyqSRk”
 • 10. maradando 2010. január 11. 12:53
  „Várom a hirt,hogy" Rod" szódabikarbonát szed,mert a sok nő megfeküdte a gyomrát.:-))))”
 • 9. PJ 2010. január 11. 11:12
  „A jó öreg Rod hahaha. Újat már ő se tud kiadni, csak feldolgozások.”
 • 8. Spitfire 2010. január 11. 08:47
  „micsoda fonnyadt mellek :(”
 • 7. Mankapunka 2010. január 10. 00:37
  „bimbó picit be an már durranva a képen!!!!!!!!!!!!!”
 • 6. Lobbo71 2010. január 09. 19:12
  „Szegény AHA csak irigykedik :-))”
 • 5. Jandex 2010. január 09. 17:15
  „Az egészség legbiztosabb jele az ágaskodó dákó,van Aki 65 évesen is "makk" egészséges! :)))))))))))))”
 • 4. maradando 2010. január 09. 15:16
  „1.Dörgés.
  Ha az orvosod nem "közgyógyellátásra"írta fel:akkor egy sarlatán ! Válts körzetett ! :-))”
 • 3. maradando 2010. január 09. 15:12
  „2.AHA.
  De válogatósnak tetszik lenni! :-)”
 • 2. AHA 2010. január 09. 12:19
  „Mind a kettő egy undormány.”
 • 1. Dörgés 2010. január 09. 10:42
  „Jó kis gombos csajszi. Nekem is ilyent írt fel a doki. :-)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Osztálytársával ölette meg anyját egy középiskolás

Túlzott szigora miatt megölette anyját egy középiskolás egy osztálytársával az Egyesült Államokban. Tovább olvasom