Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Robin Williams örökösei a bíróságon harcolnak

A bíróságon azt döntik el, hogy ki kapja meg Williams ruháit és egyéb személyes tárgyait, amelyeket egyik észak-kaliforniai otthonában tartott a tavaly elhunyt színész.
Robin Williams özvegye és a néhai színész első két házasságából származó gyermekei bíróságon folytatják a hagyaték egy részéért folyó harcot.

A felek jogi képviselői helyi idő szerint hétfőn jelennek meg az illetékes San Franciscó-i hagyatéki bíróságon, annak eldöntése érdekében, hogy ki kapja meg Williams ruháit és egyéb személyes tárgyait, amelyeket egyik észak-kaliforniai otthonában tartott a tavaly elhunyt színész.

Az özvegy, Susan Williams még decemberben megtámadta a bíróságon a végakaratot, mondván, hogy a néhai komikus személyes tárgyainak egy részét engedélye nélkül vitték el az általa lakott egykori közös házból a kaliforniai Tiburonban. A színész az ékszereit, a filmes pályafutásával kapcsolatos emléktárgyait - díjait, ruháit - és egyéb személyes holmijait, előző házasságaiból származó gyermekeire hagyta.

Az özvegy, aki a színész harmadik felesége volt, azt akarja, hogy bíróság mondja ki, a személyes tárgyakról szóló rendelkezés csak Robin Williams egy másik, az ugyancsak a kaliforniai Napában lévő házára vonatkozik, mivel a sztár azt akarta, hogy ő, az özvegy továbbra is tiburoni otthonukban lakjon. A felek nem értenek egyet Williams raktárban őrzött tárgyainak, óráinak és egyéb holmijainak sorsáról sem.

A színész gyermekei, Zachary, Zelda és Cody szerint azonban Susan Williams meg akarja másítani apjuk tervét a hagyatékkal kapcsolatban és meg akarja fosztani őket a néhai színész egyes ingó vagyontárgyaitól. Az özvegy ügyvédje korábban arról beszélt, hogy ügyfele mindössze bírósági útbaigazítást akart kérni a végakaratban foglaltak pontos megértéséhez.

Robin Williams tavaly augusztusban hunyt el, tiburoni otthonában felakasztotta magát. Susan Williams elmondta, hogy a hollywoodi filmsztár depresszióval, szorongással és frissen diagnosztizált Parkinson-kórral küzdött.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éjellátó szuperhőssé változtatták saját kollégájukat

Egy amerikai biohekker csoport különleges vegyületet juttatott a férfi szemébe, amelynek… Tovább olvasom