Kisalföld logö

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 5°C | 16°C Még több cikk.

Rituális gyilkosság Ukrajnában: megitták az áldozat vérét

Rituális, sátánista szertartás keretében előbb fejbe verték, elvágták a torkát, végül megitták a vérét egy fiatalembernek Harkovban. A december elsején elkövetett borzalmas gyilkosság tetteseit a napokban tartóztatták le.
A 18 éves Gennagyij szülei december 5-én jelentették be fiuk eltűnését. Az ukrán rendőrség eleinte semmilyen nyomra nem bukkant, mígnem befutott egy jelentés, miszerint az egyik harkovi temetőben egy fiatalember holttestére bukkantak, akit valamilyen sajátos rituálé szerint végeztek ki.

A halottban a szülők az eltűnt fiút ismerték fel. A szálak végül Gennagyij barátaihoz vezettek, akikről kiderült, hogy "A sötét erőkben és az éjszakában hívő hegyi mise" nevezető szekta tagjai. A meggyilkolt fiatalember csak nemrég lépett be a sátánista közösségbe, ahol még csak szimpla ministránsként szolgált.

Barátnője, a 20 éves Jelena azonban már a szekta egyik papnője volt. Gennagyij nem sokkal a halála előtt állítólag arról beszélt Jelenának, hogy az öngyilkosság gondolatával foglalkozik. A "papnő" felajánlotta, hogy legyen ebben a szekta szolgálatára. December 1-én éjjel négyesben kimentek a helyi temetőbe, ahol az egyik szektatag egy fémcsővel előbb leütötte az áldozatot, majd Jelena egy szablyával elvágta a torkát, végül a kiömlő véréből mindannyian ittak. A "papnőt" és két tettestársát a napokban tartóztatta le a harkovi rendőrség - adta hírül szombaton az ukrán UNIAN hírügynökség.

Olvasóink írták

  • 3. ideals 2008. december 28. 20:23
    „.. az emberi butaság határtalan.. - de itthon is volt hasonló eset, biztos emlékeztek még rá, mikor a saját húgát áldozta fel a fiú. Ezek egyszerűen barmok!”
  • 2. Judytka 2008. december 28. 16:44
    „marhák..”
  • 1. patriot 2008. december 27. 18:37
    „..remélem é-ces volt az áldozat!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ketten meghaltak egy balesetben Szabolcsban

Két ember meghalt, ketten pedig megsérültek egy balesetben szombaton délelőtt Szabolcs-Szatmár-Bereg… Tovább olvasom