Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Rengeteg hó a Zauberg Semmeringen

Megújult a sí kölcsönző, az árak viszont a két évvel ezelőttiek maradtak.

Havas élmények várják a téli sportok szerelmeseit a Zauberg Semmeringen: naponta 6 éjszakai pálya, különleges szánkózási lehetőségek, gyönyörűen karbantartott sípályák, garantáltan hófedte síterep, Apres Ski szórakozóhely és Johanneshütte fogadja a sportolni vágyókat. Figyelem: A liftkártya árak nem emelkedtek! Megnyílt a high-tech stílusban átalakított síkölcsönző és a szerviz.


Téli sportok éjjel nappal

A kezdő és haladó sportolók, családok, snowboardosok carvingosok éjjel és nappal élvezhetik a szabadlevegőn végzett téli sportolás szépségét a Zauberg Semmering piros, kék és fekete pályáin. A lesiklópályák kínálata - az enyhe meredekségnek köszönhetően - a családi pályáktól a FIS-Világkupa Panoráma Pályán keresztül a vakmerő síelőknek kialakított Freeride Area-ig (keleti lejtő) terjed. A tökéletesen gondozott pályák carvingozásra csábítanak, a Semmering-Rax-Schneeberg panorámája pedig egyszerűen ámulatba ejtő. Egyedülálló a Zauberg Semmering 6 éjszakai pályája, melyeket a 18 órai nyitás előtt minden egyes nap frissen előkészítenek, és amely világkupákhoz méltó megvilágításukkal feledhetetlen esti síelést szavatolnak.


Áremelkedés - nem, köszönjük!

A ,,Síelés túl drága, nem engedhetjük meg magunknak!" tévhit eloszlatására a 2012/13-as téli szezonban most az Áremelekedés - nem, köszönjük! mottót választották. A jegyárak így idén sem emelkedtek, emellett folytatják különleges akciós napjainkat is, melyeken a liftkártyákat kedvezményes áron vannak.

Sí kölcsönző és látványszerviz - Megnyílt

A sí kölcsönző és szerviz új helyre költöztetésével a vendégek régi vágyát teljesítették. Létrehoztak egy újszerű sporteszköz kölcsönzési, szervizelési és eladási formát, majd megteremtették az ehhez szükséges technikai feltételeket és kialakították a megfelelő helyiségeket valamint egy weboldalt.

A 2012/13 időszaktól fogva így a kölcsönzési rend teljes egészében átalakult: a vendégek többnyelvű érintőképernyős program vagy internetes jegy segítségével jelentkezhetnek be a kölcsönzőbe, vagy a szervizbe. A kiválasztott sporteszközök a program segítségével a későbbiekben még szabadon megváltoztathatóak illetve bővíthetőek. A vendégeknek lehetőségük van eszközök kölcsönzésére, szervizbe adásra, illetőleg meg is vásárolhatják azokat - és legfőképpen mindent egy helyen, egyszerre intézve. A sí és snowboard szervizt is átalakították: sílécünk vagy snowboardunk szervizbe adása után elfogyaszthatunk egy italt, vagy harapnivalót, nézelődhetünk egyet a boltban, s közben akár figyelhetjük is elkészült-e már a látványszervizben leadott sporteszközünk. A szervizműhely a munkafolyamatokat teljesen automatizált gépek segítségével végzi.

A Sportházban a vendégeknek lehetőségük van teljes körű multimédiás szolgáltatások igénybevételére is: tájékoztatódhatnak az időjárásról, a pályák állapotáról, a liftről, a síiskolákról, vagy akár a környék gasztronómiai ajánlatairól, rendezvényeiről is.


Élmény szánkópálya éjjel és nappal

Páratlan szánkózási élményt nyújt fiataloknak és időseknek a 3 km hosszú és éjszaka is kivilágított Zauberg szánkós élménypálya. A természetes kialakítású pálya közvetlenül a felvonó mellől indul. Alagutakon keresztül, meseszerű építmények mentén varázslatos fényeffektek kíséretében kanyaroghatunk a pályán, felejthetetlen téli élményt szerezve az egész családnak, a tél szerelmeseinek.

Rendezvények

Minden a hölgyek körül forog február 21.-én a eybl Női Sínapon, a snowboardosok és a freestyle síelők pedig március 3.-án mérhetik össze tudásukat a Raiffeisen Club Eastcup Slopestyle Contest rendezvényen, ahol megválasztják Alsó Ausztria és Bécs tartományi síbajnokát is. A szezont a március 16-én megrendezendő 3. White Down gyorsasági verseny zárja, melyen egy hegyikerékpáros és egy síelő/ snowboardos méri össze tudását és gyorsaságát a kivilágított pályákon a Semmeringről lefelé száguldva.2013.02.16. Ö3 Pistenbully-Tour

2013.02.21 Eybl Női Sínap

2013.02.23. Osztrák Celeb Síverseny

2013.03.03 East-Cup

2013.03.16 3. White DownSzámokban

- 14 km nappali pálya

- 13 km éjszakai pálya

- 3 km Zau[:ber:]g élmény-szánkópálya

- Snowboard és Freeski Split-Park

- FIS Weltcup Arena

- Apres Ski szórakozóhely: ZauberBAR

- Johanneshütte


Nyitvatartás

Nappali nyitva tartás

hétfőtől vasárnapig 8.30-tól 16.00 óráig

Esti nyitva tartás

vasárnaptól szerdáig 18.00-tól 21.00 óráig

csütörtöktől szombatig 18.00-tól 22.00 óráig

Olvasóink írták

  • 1. Agent 2013. január 25. 14:23
    „ZauBERberg, nem Zauberg, a Zau (Sau) egészen más jelentést hordoz....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vicces videó: Ne állj az őrök útjába!

Mert leordítják a hajadat is. Tovább olvasom