Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Rendelhető a Kisalföld-receptek 10.!

Konyhaművészet: országos híre van megjelenés előtt a jubileumi szakácskönyvnek.
Tegnap adtunk hírt először róla, máris jönnek a megrendelések. Nemcsak a megyénkben, de Budapesten is felkeltette a konyhaművészetet kedvelők érdeklődését a Kisalföld-receptek 10. kötete. A magyar szakácsválogatott kapitánya, Varga Károly is szeretne egyet a Pető István mesterszakács által jegyzett kitűnő konyhai kiadványból.

Pető István Venesz József-díjas mesterszakács, Schnitta-díjas vendéglős, a Szakácsegyesületek Világszövetségének örökös tiszteletbeli tagja a Kisalföld-szakácskönyveket az első kötettől az utolsóig segítette magas fokú szakmai hozzáértésével. Varga Károly Venesz József-díjas mesterszakács, 11-szeres olimpiai aranyérmes, 13-szoros vb-aranyérmes, Világkupa-győztes szakács. Ő a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség mesterbizottságának elnöke, harmadik alkalommal a magyar nemzeti válogatott szövetségi kapitánya. Amint a hírt megtudta, hogy az ország egyik legelismertebb szakácsa könyvben, a Kisalföld-receptek 10. kiadásában osztja meg konyhatitkait az olvasókkal, azonnal bejelentkezett egy kötetért.

„Pető István az az ember, akire méltán büszkék lehetünk. Ő az, aki emberségével, hihetetlen szakmai tudásával, hozzáértésével, szakmája szeretetével példát mutat mindannyiunk számára. Külön öröm és megtiszteltetés, hogy megismerhettem őt. Közvetlen, neki mindenkihez van egy jó szava. Bölcs és okos tanácsaival terelgetett minket a jó útra. Itthon és külföldön egyaránt elismert, kitűnő szakember. Közéleti munkája is példaértékű, elévülhetetlen érdemeket szerzett ezen a területen is, önzetlen és áldozatos munkáját nagy tisztelet és elismerés övezi."

A szakácsválogatott szövetségi kapitánya az előzetes tájékozódása alapján már szakmai véleményt alkot arról, ami a 10. Kisalföld-receptkönyvben lehet.

„Mindazoknak ajánlom ezt a könyvet, akik szeretnek jókat enni, mert itt Pető mester szívvel-lélekkel, óriási szakmai tapasztalatával készített főztjét kóstolhatják meg és próbálhatják ki. Szívből kívánom, hogy ezen könyv segítségével és útmutatásával az olvasók is átélhessék a főzés és az evés örömét, s betekinthessenek a szakácsművészet vonzó világába. Köszönjük, hogy megajándékozott bennünket ezzel az új és csodálatos alkotásával. Reméljük, hogy még sok-sok hasonló könyvvel fog kényeztetni minket a jövőben is, és tanulhatunk tőle még nagyon sokáig!"
Pető István, aki a Kisalföld-szakácskönyveket az első kötettől az utolsóig segítette magas fokú szakmai hozzáértésével, valóban olyan könyvet állított össze, amelyben a laikustól a profi szakácsokig mindenki megtalálhatja az örömteli sütés-főzés titkait.

A Kisalföld receptjeinek 10. kötete. Több mint 250 recept 6 kategóriában – levesek, halételek, húsételek, főzelékek, édességek, vendégvárók és kiegészítők. Ráadás: 100 jó tanács a konyhában. Bónusz: Fűszerek világa. Ízelítő és fűszerkisokos. Kisalföld-hűségkártyával csak 2290 Ft-ért, Kisalföld-hűségkártya nélkül 3500 Ft-ért. Július végétől kezdjük el az időben megrendelt kötetek kiszállítását. A kiszállítás ingyenes.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szívinfarktus jeleit mutatta a ceruzaelemeket lenyelt beteg

Szívinfarktus jeleit mutatták ki az orvosok annál a kínai férfinál, aki öngyilkossági szándékkal… Tovább olvasom