Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Rendbontásért tartóztatták le Shia LaBeouf amerikai filmsztárt

A sztárt rendőrök vezették ki egy színházból, ahol botrányosan viselkedett.
Rendőrök vezették ki egy New York-i színházból Shia LaBeouf amerikai filmsztárt, aki botrányos magatartásával megzavarta a Kabaré című színdarab előadását. A színészt pénteken kiengedték a rendőrségi őrizetből, miután az éjszakát fogdában töltötte.

A Studio 54 nevű színház szóvivője szerint a 28 éves színész csütörtök este rendbontó magatartást tanúsított a Kabaré című darab első felvonása közben, mire a szünetben felkérték a távozásra. LaBoeuf azonban nem engedelmeskedett a biztonsági őrök felszólításának, sőt gorombáskodni kezdett velük, mire kihívták a rendőrséget.

A hollywoodi sztár, akit rendbontás, büntetőjogi kihágás és zaklatás vádjával tartóztattak le, a csütörtök éjszakát a rendőrségi fogdában töltötte, pénteken pedig bíróság elé kellett állnia. A határozat szerint július 24-én tárgyalják az ügyét.

A Transformers-színészt őrizetbe vevő rendőrök szerint LaBeouf zavartan viselkedett, agresszíven lépett fel és káromkodott, amikor kivezették a színházból, feltehetőleg ittas volt vagy valamilyen drog hatása alatt állt.

Pénteken a bírósági meghallgatása után a szakadt kék pólóban, farmerben és csizmában előkerült sztárt egy csomó riporter kísérte vissza a szállodájához. A színész senkinek sem nyilatkozott.

LaBeouf, aki az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága, a Disturbia vagy a Tőzsdecápák: A pénz nem alszik című filmekben is szerepelt, az idei Berlinalén kivonult A nimfomániás című film sajtóértekezletéről. A filmfesztiválon és egy februári Los Angeles-i kiállításon is papírzacskóval a fején jelent meg, amelyen azt hirdette: "Többé nem vagyok híres".

A színész tavaly botrányt kavart Howard Cantour.com című rövidfilmjével, amelynek stáblistáján nem tüntette fel, hogy a történetet és a párbeszédeket is Daniel Clowes The Death-Ray című képregényéből emelte át. Miután fény derült erre, Twitter-üzenetekben kért bocsánatot.

Korábban írtuk:

Rendőrök vezették ki egy New York-i színházból Shia LaBoeuf amerikai filmsztárt, aki botrányos magatartásával megzavarta a Kabaré című színdarab előadását.

A Studio 54 nevű színház szóvivője szerint a 28 éves színész csütörtök este rendbontó magatartást tanúsított az egyik felvonás alatt, mire a szünetben felkérték a távozásra. LaBoeuf azonban nem engedelmeskedett a biztonsági őrök felszólításának, sőt gorombáskodni kezdett velük, mire kihívták a rendőrséget.

A hollywoodi sztár jelenleg is őrizetben van. A rendőrség vizsgálja az incidenst, amelyről további részletek nem ismertek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megnősül Károly Fülöp svéd herceg

A 35 éves herceg és 29 éves menyasszonya, Sofia Hellqvist jövő nyárra tervezik az esküvőt. Tovább olvasom