Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Rékasi üzent a Facebookon

Pikali Gerda gondoskodásának hála már egyetlen otthon töltött éjszaka is elég volt ahhoz, hogy a színész üzenjen az érte aggódóknak.
A Barátok Közt színésze június 30-án motorbalesetet szenvedett, amelyből adódó medence- és combcsonttörést megoperálták, intenzív osztályon kezelték, igazán aggasztó volt az állapota.

A rajongók szeretetének, az orvosok és ápolók szakszerű ellátásának köszönhetően azonban szombaton hazaengedték, ahol szerelme, Pikali Gerda vigyáz rá tovább, és segíti a gyógyulását.

Rékasi egyetlen egyszer sem szólalt meg a balesete óta, s még szombaton is arról volt szó, majd ha állapota engedi, nyilatkozik. Nos, úgy tűnik, Gerda gondoskodásának hála már egyetlen otthon töltött éjszaka is elég volt ahhoz, hogy a színész mégis üzenjen az érte aggódóknak.

Rékasi a Facebook-on üzent:

Kedves Mindenki!
-már aki elolvassa...-
Volt egy csúnya balesetem, de -talán nem véletlenül- életben maradtam.
Ehhez sok-sok törődést kaptam a Honvéd Kórházban, amit nem tudok elégszer megköszönni.
Combcsont, medence végtagcsonkok, ugrócsont törése és sok egyéb zúzódás ellenére, köszönettel aggódó családomnak, akik rengeteg időt töltöttek velem, barátomnak, aki mindent félretett azért, hogy segíthessen nekem, s a Ti aggodalmatoknak,
ÉLEK!
S fogok is, még nagyon sokáig
Közben persze igyekszem rájönni arra, hogy miért is kaptam ezt az üzenetet...?
Mindenkinek szép nyarat, jó pihenést kívánok, s találkozzunk ősszel a József Attila Színházban és maradjunk továbbra is Barátok közt!
Üdvözlettel:
Rékasi Károly

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A miami helyszínelők sztárja civilben hatalmas lúzer

Többször kikosarazták, rossz üzletekbe fogott és még étterme is befuccsolt. Tovább olvasom