Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 28°C Még több cikk.

Rékasi bőgve örült az életének

Gipszelt lábán kívül nem látszik rajta, hogy egy hónapja darabokra törte a testét egy balesetben. Amikor a baleset után hazavitték, a ház előtti padon "bőgött mint egy gyerek".

- Motorra pattantam és egy rádióinterjúra mentem, aztán rohantam a Barátok közt forgatására. Amikor végeztem, mint mindig, hívtam Gerdát. Nem vette fel, ő is dolgozott. Küldtem neki egy SMS-t, hogy "két jelenet vége", majd ételt vásároltam. Rémlik, ahogy kilépek az épületből és készülődöm a motornál. A legközelebbi emlékképem már két héttel későbbi - kezdte a Borsnak adott interjújában Rékasi Károly.

Amikor magához tért, a nővértől kérte a szabadságát. Azt mondja, nem értette mi történik vele.

- Egyszerűen nem fogtam fel, mi az, hogy két hét hiányzik az életemből? Hallom a híreket, melyek akkor történtek, nagyjából fel is fogom, de nem értem - tette hozzá.

Rékasi a Bors kérdésére azt mondta, Gerdával való kapcsolatát megerősítették a történtek.
 


- Van mellettem egy nő, egy csodálatos nő, aki indokolatlanul mellettem áll a bajban. Értem ezalatt azt, hogy nem köt össze minket sem gyerek, sem papír, szertartás sem szentesítette a kapcsolatunkat, mégis odaadással gondoz. Ez egyértelmű utcába fordította a kapcsolatunkat - mondta Rékai.

A hazaérkezés napjáról is mesélt. Amikor először belépett a házukba, "bőgve örült az életének".

- Bőgtem. Nem kicsit. Az ajtónk előtt van egy pad, ami még a fiam üknagyanyjáé volt. Arra ráültem és bőgtem, mint egy gyerek. Nem tudom megmondani, hogy miért. Talán az érzésért, hogy folytatódhat tovább az életem - mondta.

Rékasi tanult a balesetből, erős figyelmeztetést kapott.

- Most mondom ki hangosan először, de van bennem félelem, hogy sikerült-e felismernem a jó isten üzenetét. Én nagyon akarok még élni, dolgozni, jó dolgokat alkotni. Lesz elég energiám mindehhez? Jól értelmezem az üzenetet? Már sejtem, mi az, de a módot a végrehajtáshoz még nem tudom pontosan. Most itt ülök a házban, pedig lenne dolgom elég. Türelmet tanulok. Megpróbálok normálisabban élni.

 

 

Borsonline.hu

 

 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Madarakkal játszó gyerekelefánt az internet legújabb sztárja

A felvétel a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkban készült. A kiselefánt elbűvölő önálló show-t ad az… Tovább olvasom