Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Rajongójával pereskedik Vastag Csaba

Zaklatás, rágalmazás, per, békülés, majd ebből is botrány… Őrült sztori kezd kialakulni Vastag Csaba és egy rajongója között.
Csaba X-Faktoros szereplése óta hatalmas rajongótáborra tett szert, az újságok szerint azonban egy rajongója túlzásba vitte a dolgot. Otthonáig és munkahelyéig is követte Csabát, mellette számtalan levéllel ostromolsta. Azt is írták róla, hogy Csaba barátnőjének képzeli magát - írja a Bors.

Melinda szerint azonban mindez rágalom, s beperelte, a hot! magazint, hogy vonják vissza a vele kapcsolatos állításokat. A pert megnyerte, a magazin múlt heti számában közös fotón láthattuk Csabát és Melindát. Az énekes még azt is nyilatkozta, hogy őt nem zavarja a lány rajongása és mindenkit olyannak fogad el, amilyen.

Ekkor azonban újabb fordulat történt az ügyben. A cikk megjelenésének másnapján Csaba saját magának ellentmondó nyilatkozatot tett közzé hivatalos Facebook-oldalán.

„Tudja mindenki, hogy nem szoktam részt venni semmilyen személyeskedő társalgásban, de most az egyszer kénytelen vagyok kifejezni a felháborodásomat (…) kénytelen vagyok valóban tiszta vizet önteni a pohárba. Nemhogy nem vagyok jóban V. Melindával, de kifejezetten elhatárolódom tőle, és mindentől, amit ő tesz, mond vagy sugall. A szólásszabadság okán jogom van kimondani, hogy véleményem szerint amiket jelen témával kapcsolatosan tesz, mond vagy általában inkább sugall, és a mód, ahogy teszi azt, távol áll a normálistól. Csab."

Melinda a Borsnak elárulta, ügyvédhez fordul.

– Nem fogom annyiban hagyni, mert amit rólam állít, az hazugság. Már az ügyvédemhez fordultam a rólam leírt valótlanságok miatt, mert Csaba rágalmazott – jelentette ki a szőke lány.

Vastag Csaba mene­dzsere nem nyilatkozott a témában.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cuki videó: őszinte baba nevetés

Ha mosolyogni szeretnél, ne keress tovább! Tovább olvasom