Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Pumpedék mától megmutatják a meztelen valóságot!

Pumpedék mától megmutatják a meztelen valóságot!
Egy zűrös társaság leplezetlen viszonyai az RTL Spike új dokureality-jében.
Arcpirítóan pikáns jelenetekkel startol ma este az RTL Spike saját gyártású valóságshow-ja, a Pumpedék. A hűtlenkedő Pumped Gabo és barátnője Ági, aki a kilengések ellenére ragaszkodik a csalfa testépítőhöz, tabuk nélkül tárják a világ elé a pőre valóságot – a szó szoros értelmében. A meztelen tényeket cseppet sem takargató produkció középpontjában a hangos összeveszések és nagy kibékülések állnak, hiszen a családtagok, a barátok, sőt még a két főszereplő is ott tesznek keresztbe egymásnak, ahol csak tudnak.

A 22 órától debütáló Pumpedék című vadonatúj reality rögtön az első percekben meghökkentően buja jelenettel indít egy barnítószalon meghitt sarkában. A mámoros végkifejlet után azonban az intim légyott romantikus pillanatai rögtön tovaszállnak, amint Gabo dobja a közös programot Ágival, és barátaival VV Somával és Dománnal indul neki az éjszakának.

A fiatal pár állandó konfliktusainak melegágya a kettejük közötti generációs különbségek és kérdések: például mit kezd egy harmincas nő egy húszas évei elején járó pasival? Ági már családra és biztonságra vágyik, míg a tinédzser korból épphogy kilépő Gabót érthetően inkább a bulik, a haverok, és a csajozás szentháromsága érdekli. A sokszor még a laza erkölcsűeket is zavarba ejtő, ugyanakkor gyakran meglepően érzelmes és komoly témákat is boncolgató reality a közösségi média felszínes csillogása mögötti hétköznapokat igyekszik bemutatni. Pumpedék olyan idilli élet illúzióját szemléltetik, amelyre ők maguk is csak áhítoznak. Két kézzel szórják a pénzt, miközben állandó anyagi gondokkal küzdenek, ráadásul egy olyan kapcsolatban élnek, amely mindkettejük számára mérgező.

Hogy mit kezdenek a konfliktusokkal és milyen pikáns részletekkel töltik meg estéinket, kiderül ma a Pumpedék premieradásából és a további, hétfő esténként jelentkező részekből.
 
Pumpedék premieradás dupla résszel március 20-án 22 órától, további epizódok hétfőnként este az RTL Spike műsorán!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vajon ki ijedt meg jobban? 10 millióan látták már ezt a videót!

Vajon ki ijedt meg jobban? 10 millióan látták már ezt a videót!
Az élelmet kereső medve és egy gyanútlanul sétáló férfi nagy találkozása egy ház sarkánál. Tovább olvasom