Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Prostinak nézték a fiatal lányt, nem szállhatott meg a hotelben

A 22 éves lány egy angliai hotelben foglalt szobán, azonban megtagadták tőle a belépést. A recepciós mindezt azzal indokolta, hogy a szálloda nem fogad románokat.
A 22 éves lány, Alecsandra Puflea az angliai Hullban szeretett volna eltölteni egy éjszakát a barátjával. A lány a Holiday Inn Express szállodában foglalt szobát, azonban megtagadták tőle a belépést - írja a Daily Mail.

A recepciós mindezt azzal indokolta, hogy a hotel nem fogad románokat. Alecsandra Puflea ugyanis román származású, ám a brit Hull Egyetemen szerzett diplomát kriminológiai és törvényszéki szakon.

Amikor elkérték a szeméyigazolványát közölték vele, hogy a szálloda szigorú vszabályokat vezetett be, mert sok romániai nő prostitúcióra használja a hotel szobáit.


Alecsandra hiába mutatta meg a brit jogosítványát, a recepciós elzavarta.
"Borzasztóan zavarban voltam és nem értettem, miért csinálják ezt velem. Más vendégek is vártak mögöttem, én pedig nagyon szégyelltem magam. Roppant kellemetlen szituáció volt, nem minden román prosti" - mesélte Alecsandra, aki feljelentést is tett a rendőrségen diszkrimináció miatt.

A Holiday Inn Express igazgatója nem kívánta kommentálni a romániai lány elutasítását, azt azonban tagadta, hogy faji diszkrimináció történt. Alecsandrától azonban bocsánatot kértek, és felülvizsgálják a szálloda vendégpolitikáját.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összeházasodott Burger és King

Összeházasodott Burger úr és King kisasszony. Az esküvőt a Burger King Fizette, a lagzin pedig… Tovább olvasom