Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Plüssállatok születnek a gyerekek rajzaiból

Az amerikai Budsie elragadó ötlettel állt elő: gyerekrajzok alapján készítenek plüssállatokat, így bármelyik kisgyerek rajzából születhet figura.
Az ötletgazda, Alex Furmansky kishúga óvodás rajzaiból merítette az ihletet a vállakozáshoz.

"A húgom, Michelle akkor született, amikor én már 16 voltam, így élénken emlékszem gyermekkora minden pillanatára. Tucatnyi rajzot hordott haza óvodából, iskolából, táborokból és különórákról.

A legjobbak egy időre a hűtőre kerültek, aztán végül mind egy dobozba került az alagasorba, Michelle kreativitása pedig már-már feledésbe merült.

Az ötletgazda húde, Michelle az első Budsie-jával.
Az ötletgazda húde, Michelle az első Budsie-jával.

A Budsies ötlete akkor született, amikor láttam, hogy Michelle szeretettel átöleli a plüssállatkáit, és gondosan betakargatja őket lefekvés előtt. Ekkor gondoltam arra, mi lehhe, ha saját kreációja lenne az, akit betakargathat esténként. Úgy döntöttem, életre keltem a rajzait" - mesélte el a Budsie történetét Alex.

A játékok mindegyike hipoallergén anyagból készül, és szigorú elvásároknak kell megfelelniük az összetételüknek, és a varrás módjának is. A rajzokat a cég e-mailben fogadja, ezután pedig jön a "tündérpor, és egy csipetnyi mágia".

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két hete fekszik kórházban Korda György

Azt továbbra sem tudni, milyen betegség döntötte le a lábáról. Az eredeti tervek szerint hétfőn… Tovább olvasom