Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Piamegvonás Endinek!

Nem pálinkázhat tizennyolc évig Endi! Persze nem kell teljesen lemondania a különleges párlat nyújtotta élvezetekről, a tilalom csak egy demizson pálinkára vonatkozik, amelyet kislánya születése alkalmából kapott.
A rocker fogadalmat tett, ha Larissza nagykorú lesz, együtt bontják meg a Rézangyal Örömpálinkáját.Szerencsi koncertjén nagy meglepetés érte a Hooligans együttes dobosát, amikor volt osztályfőnöke egy nagy üveg pálinkát adott át neki. A tanár úr elmondta, ajándéka nem egy egyszerű ital, hanem egy különleges Rézangyal Örömpálinka, amelynek tradíciója 300 évre nyúlik vissza. A baba születésekor az újszülött férfi rokona, ismerőse megajándékozza a picit, annak családját egy demizson pálinkával, amelyet a gyerek 18. születésnapján együtt bontanak fel. Így az ital együtt érik „felnőtté" a gyermekkel.„Hatalmas meglepetésként ért, amikor a volt osztályfőnököm, Fodor István a koncert közben egyszer csak fellépet hozzánk a színpadra. Átadott nekem egy nagy demizson Örömpálinkát, a kislányom születésének alkalmából. Egy dolog árnyékolta csak be az örömömet, a koncerten helyi rekordot döntött a nézők száma, és nekem az egész tömeg előtt kellet megígérnem, hogy Larissza 18. születésnapjáig meg sem kóstolom a finom italt." – viccelődött Endi.

A meglepetéssel tarkított koncerttel véget ért a nyári pörgés, az együttes lassan visszatér a fővárosba, hogy elkezdjék a felkészülést a decemberi nagykoncertjükre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV5: Cristofel vadássza a skalpokat

Az Elképesztően Menő, a Egzotikusan Szexis vagy az Ellenállhatatlan mérkőzött meg, a kubai… Tovább olvasom