Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Pénzt sem remélhet Berkitől Hódi Pamela

Hódi Pamela arra panaszkodik, szinte semmit nem kap szakításuk óta gyereke apjától, az otthonra szükséges dolgokat mind ő veszi meg.
Amióta külön élnek, kevesebb pénzből kénytelen boldogulni Hódi Pamela. Erről az Édes élet hétfő esti adásában tett említést, a Frizbi felvételén pedig bôvebben is kifejtette - írja a Bors.

– Amikor összejöttünk, sokat voltunk együtt. A munka és a média megváltoztatta – beszélt Berki Krisztiánról Hajdú Péternek.

– Ő lehet, hogy több pénzt keres, de az én életem nem lett jobb ettől. Soha nem voltam elhalmozva ajándékokkal, most sem. Ô utazik, és engem nem visz sehova. Bárhová megy, azt mondja, az munkával kapcsolatos. Havonta megígéri, hogy elmegyünk valahová, de mindig lemondja a programot – magyarázta Pamela. Az elhagyott édesanya azt is elárulta, Berkinél a fontossági sorrendben szerinte ő és a lánya dobogóra sem fér.

– Önmaga, utána a pénz, a munka, utána talán mi, ez a fontossági sorrend – mondta, majd azt is kifejtette: pénzt sem remélhet Natasa Zselyke apjától.

– Az otthonra szükséges dolgokat én veszem meg, és mindent, ami a kislányunk igénye. A benzinem, a telefonszámlám, gyerekruha, tápszer, tisztálkodási szerek – mind-mind én fizetem. Autót sem tőle kaptam, és amióta elköltözött, azóta szinte semmit nem is ad. Nemrég adott, Natinak tudtam venni belőle egy nadrágot. Egy dologban biztos vagyok: Berkinek sosem lesz közös bankszámlája egy barátnőjével sem – mondta.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zuckerberg 25 millió dollárt ajánlott fel az ebola elleni harcra

A pénz jelentős részét a kór guineai, libériai és Sierra Leone-i terjedésének megfékezésére fogják… Tovább olvasom