Kisalföld logö

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Pénzhoroszkóp: mire számíthatunk 2014-ben?

A tavasz közepe nehéz időszak lesz, de megtanulhatunk beosztani.
Demeter Mónika asztrológus számította ki a Borsnak, mire számíthatunk 2014-ben.

Kos: január első fele bevételt, majd ezt követően kiadást jelez. A tél vége az ingatlanhitelesekre ró megmérettetést, ami a tavasz közepén megismétlődhet. Eközben egy kis időre márciusban fellélegezhet. Májusban sok kiadás várható, de itt egy nagyobb bevétel is kilátásban van. Júniusban egy váratlan és nagyobb összeg örvendeztetheti meg, de még itt is tetemesek kiadásai. A nyár második felétől remélheti anyagi élete stabilizálódását. Az őszelőn érdemes tartózkodnia a kétes kimenetelű ügyletektől, nehogy vesztes legyen! Az október nagy pénzforgalmat mutat. Decemberben lehet egy nagyobb kiadása, de szerencsére ezt bevételei kompenzálhatják.

Bika: az évkezdet szerencsésen indul, de az év eleji tél a hiteltörlesztőknek nehéz. Februárban autója kívánhat némi ráfordítást. Bevételekben gazdag a március. Az év legnehezebb időszaka az április. Viszont a május egy kedvező anyagi periódust indíthat, ami az egész nyarat végig kísérheti, így a hitel és ingatlanügyek is helyre kerülnek, valamint az elmaradt kifizetések is megérkezhetnek. Az őszelőn szintén nagy értékű összeg birtokosa lehet, például egy ingatlanügyletnek köszönhetően. Ezt a sikerszériát egy nagyobb kiadás szakíthatja meg novemberben amellett, hogy némi pénz is érkezhet. Az év további része ismét pénzügyi sikerszériát ígér.

Ikrek: egy-egy szerencsés szülött nagyobb bevételt remélhet, de a többségnek komoly kiadásokat jelez az év kezdete, melyet a február sajnos fölülmúlhat. A március ezt némileg kárpótolhatja, például egy jutalom formájában. A tavasz közepe komoly megpróbáltatást mutat, de ezt jóváírhatja a május, ami az év egyik legsikeresebb hónapja lehet. Júniusban is sanszos a dagadó pénztárcára. A nyár közepe nagy pénzforgalmat ígér, de a tartozások kiegyenlítése sokat elvihet. Az augusztus egy nagyobb jövedelemet ígér. A következő bevételi periódus november, ami több forrásból ígéri vagyona gyarapodását. A december a hitelesektől szed komoly vámot.

Rák: januárban bevételek várhatók. Ám a február egy nagyobb ráfordítást mutat. Márciusban kicsit könnyebb lehet, de az április egy rendkívüli költségre utal, és itt a hiteleseknek is igen nehéz, ahogyan júniusban is. Viszont a tavasz végén rendeződhetnek anyagi gondjai. A július kifejezetten előnyösnek tűnik, és egy újabb szerencsésebb periódus várható kisebb megszakításokkal egészen egy éven keresztül. Magasak a költségek a nyárutón, de aki szerencsés, annál egy nagyobb bevétel mindezt bőven túllépi. Komoly pénzforgalmat jelez az ősz. Ám a december közepe egy nagyobb kiadás, vagy egy jelentősebb jövedelemtől való elesés veszélyére figyelmeztet.

Oroszlán: év elején több helyről is bevétele érkezhet, aminek viszont már megvan a helye. Aki tartozik valahová, az év eleji tél igen szűkösnek bizonyul. A tél vége egy váratlan és jelentősebb kiadást jelez, amit némileg pótolhat a március. Megviselheti költségvetését a tavasz közepe, komoly anyagi terheivel. A május vége ad feloldozást, egy nagyobb összeg érkezésével, és a nyár közepétől egy sikeres periódus kezdődhet, néhány megszakítással. Jelentős pénzforgalom várható a nyárutón. Az őszelő egy váratlan és nagyobb bevétel lehetőségét ígéri. Az október nyereséges. A november ráfizetésesnek bizonyul, de ezt a december közepe kárpótolhatja.

Forrás: moneymarketing,com
Forrás: moneymarketing,com

Szűz: januárban több forrású bevétel remélhető, számottevő kiadás mellett. A február a hiteleseknek jelent próbatételt. A tavasz közepe egy jelentős kiadásra utal, ami lehet, hogy ingatlanával is kapcsolatba hozható. A tavasz végén egy nagyobb bevétel adhat okot az örömre. Ám a június megint kiadást jelez, bár némi ellenérték várható. A nyár második fele egy nagyszerű időszak lehet. Szeptemberben lehet, hogy otthonára kényszerül kiadni. Az ősz közepe kiemelkedő, és itt több forrásból is jövedelemre tehet szert. Novemberben is növekedhetnek bevételei, de itt egy váratlan kiadás némileg megcsappantja a pénztárcáját. Az év vége is örömteli.

Mérleg: az év eleji télen nagy pénzforgalomra számíthat, de szinte minden fillérnek megvan már a helye. A március kisebb szűkölködést mutat. Meglehetősen nehéznek mutatkozik az április, ez az év legrosszabb időszaka, májustól viszont könnyebb várható. A június jelentősebb bevételt mutat ugyan, de nem sokra rá egy ugyanakkora kiadást is. A nyár második fele viszont ezt rendezi, és felpezsdülhet anyagi élete, de a kiadások vámot szednek. Az őszelőn az adásvételekkel célszerű vigyázni, mert megtéveszthetik! Az október meglehetősen sikeres, de november egy váratlan kiadást jelez. A december közepe pedig szintén az adósoknak okozhat problémát.

Skorpió: januárban kiadásai sokasodhatnak, de aki egy nagyobb üzletben érintett, most szerencsével jár. A tél végén egy váratlan költség léphet fel, melyet a március némileg kompenzál. A tavasz közepe megint csak szűkös, ám májusban egy komoly bevételre van kilátás, kisebb kiadások mellett. Július közepétől egy anyagi sikerszéria kezdődhet, kisebb megszakításokkal. Szeptember egy váratlan és nagyobb összeghez juttathatja. Az október is anyagi felemelkedést ígér, ám novemberben halmozódhatnak kiadásai, melyet a bevételek alig képesek pótolni. A december jelenthet kárpótlást, több forrásból érkező bevételeivel.

Nyilas: az év kezdetekor több helyről is bevétele várható, de a banki adósokra gondok árnyéka vetül, ami megismétlődhet a tél végén is. Márciusra viszont jut egy lélegzetnyi idő, hogy felkészüljön az áprilisban várható nagy összegű kiadásra. De kitartás, mert a május megváltást ígér, ami ingatlannal is összefügghet. Június megint csak kiadásoktól terhes. A nyár második fele anyagi felfutást ígér. Ehhez hasonlatos az ősz közepe is, ahogyan az őszutó is, de ott egy váratlan kiadást is érdemes bekalkulálni, ami egy ráfizetéses üzlet, vagy autója hibája miatt jelentkezik. Az év vége is egy jelentősebb kiadást jelez, ami a tavaszihoz hasonlatos.

Bak: szerencsésen alakulhat a január. Ám a tél vége egy jelentősebb kiadásra utal. Pénzügyi helyzete aggodalomra adhat okot a tavasz második felében, amit lehet, hogy otthona kíván meg. Szerencsére a tavasz vége egy nagyobb bevételt tartogat, ami rendezheti az anyagiakat. A június újbóli kiadást mutat, illetve lesz, aki itt egy nagyobb jövedelemforrástól esik el. Ám a nyár második felétől újra megindulhat a pénzáramlat, melyet a szeptember koronázhat meg. Az október is pénzügyi felfutást mutat. Novemberben egy szokásoson fölüli plusz érkezhet, de egy váratlan kiadás ezt el is viheti, és sajnos a december is egy jelentősebb kiadást jelez.

Vízöntő: halmozódhatnak kiadásai az év elején, amit a február némileg kompenzálhat. A március viszont plusz bevételt jelöl. Komoly kiadásnak nézhet elébe áprilisban, de a május mindezt jóvá teheti egy komoly nagyságrendű összeggel. Júniusban az adásvételek alkalmával legyen körültekintő, nehogy kár érje! Júliustól új és kedvező irányt vehetnek pénzügyei, kisebb megszakításokkal. A nyárutó is kiemelkedő. Az őszelő pedig egy váratlan és nagyobb jövedelemhez juttathatja amellett, hogy egy jelentékeny kiadás is mutatkozik. Örömteli hír, hogy nem kell szűkölködnie az ősz második felében sem. Ahogyan a december is bevételei megsokszorozódását ígéri.

Halak: az év elején az elmaradt kifizetések megérkezhetnek, de kiadásai is jelentősek, ahogyan a tél végén is. Márciusra jut egy lélegzetnyi idő, de a tavasz közepe komoly megpróbáltatást mérhet költségvetésére, aminek hatását a nyár első feléig érezheti, ám itt már némi többletbevétel lehetséges. A stabilizálódás júliustól indulhat el, melyet az augusztus tovább garantál. Az ősz első fele az év egyik legsikeresebb időszaka, így itt érdemes tartalékot képezni! Az őszutó nagy pénzforgalmat ígér, de egy váratlan kiadást is érdemes számításba venni. A tartalékképzés azért is szerencsés, mert december megint csak egy komoly kiadást mutat.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bon Jovi koncertjei vonzották a legtöbb rajongót idén

Az idén 30 éves amerikai rockbanda hat éven belül már harmadszor bizonyult a legnépszerűbb… Tovább olvasom