Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Pénzért interjúzott volna a drogcsempész, megszállta a rendőrség a tv-székházat

A nő exkluzív interjút adott volna arról, hogyan kapták el négy kilogramm marihuánával a repülőtéren. Azt azonban, hogy a bűnözők pénzért árulják a sztorijukat, jogszabály tiltja.
Megszállta az ausztrál rendőrség kedden Sydneyben egy tv-csatorna székházát, ahol épp egy elítélt drogcsempésszel tárgyaltak exkluzív interjú lehetőségéről.

Schapelle Corbyt a múlt héten helyezték feltételesen szabadlábra egy indonéziai börtönből. A 35 éves nő több médiavállalattal is egyezkedni kezdett exkluzív interjúról, amelyben elmesélné, hogyan kapták el négy kilogramm marihuánával Bali repülőterén, és hogyan telt az azt követő kilenc éve a börtönben.

Az ausztrál rendőrség közölte, hogy átkutatták a Seven Networks televízió székházát. Az akciót az a jogszabály tette lehetővé, amely tiltja, hogy elítélt bűnözők "eladják sztorijukat", azaz pénzért interjúkat adjanak.

Forrás: popsugar.com.au
Forrás: popsugar.com.au

A több magazin és rádióállomás mellett a Seven Networks televíziót is tulajdonló Seven West Media vállalat igazgatója, Tim Worner elmondta, hogy mintegy harminc rendőr szállta meg az épületet, és valamennyi vállalati adathoz hozzá akartak férni.

Worner szerint a hatóságok fellépése indokolatlan és feltehetőleg példa nélküli volt egy médiavállalattal szemben.

Schapelle Corbyt az indonéziai hatóságok is figyelmeztették, hogy ha bárkinek interjút ad, azzal megsérti a szabadlábra helyezéséhez kötött feltételeket, és emiatt visszaküldhetik a börtönbe.

Corby mindig is ártatlannak vallotta magát, és azt állítja, hogy nem tudja, ki tette táskájába a kábítószert.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bill Clinton hiányolja Fehér házbeli utódát a Twitterről

Clinton, az elnökök napja alkalmából a közösségi portálon közzétett üzenetében piszkálta George W.… Tovább olvasom