Kisalföld logö

2017. 01. 22. vasárnap - Vince, Artúr -9°C | 2°C Még több cikk.

Pénzért adták-vették az iskolaigazgató pornóképeit a diákok!

A kenderesi iskolaigazgató munkahelyi számítógépén tárolta barátnőjével készített pornóképeit, melyeket ismeretlenek elloptak és terjeszteni kezdtek. Az igazgató szerint, aki egyébként még mindig az iskolában tanít, az ügy egy lejárató kampány része.
A kenderesi szakiskola igazgatóját 2008 novemberében váltották le, miután az egész város megnézhette a barátnőjével közösen készített pornóképeket. A férfi jelenleg is tanít az iskolában, és elmondása szerint a képek nyilvánosságra kerülése egy lejárató kampány része.

A volt igazgatót a Független Hírügynökség telefonon érte el. Ő annyit közölt: ez az ő és kedvese magánügye. A felvételek négy éve készültek, valaki le akarja őt járatni, ezért kerültek most nyilvánosságra, emiatt a férfi feljelentést is tett, személyes adatokkal való visszaélés miatt.

A portás megmondja a tutit

"Amikor kipattant a balhé, az igazgató úr összehívta az iskola valamennyi alkalmazottját és első kézből tájékoztatott mindenkit" - nyilatkozta az iskola volt portása, Ficzere Géza a Szolnok Megyei Online-nak.

"Elismerte, hogy intim képeket készítettek a barátnőjével, és azokat feltette a számítógépére, melyet azonban illetéktelenek feltörtek" - tette hozzá. Kollégái szintén látták a felvételeket.

A tanárnő belepirult a látványba

A szakiskola tanára, Szabó Márta szerint az iskolaigazgató "meglehetősen lezser hangvételben, mindenféle szégyenérzet nélkül" tájékoztatta őket a történtekről, pedig Szabó szerint a kollégája cselekedete erkölcsileg igencsak elítélhető.

"Nekem sem emberi, sem pedagógiai erkölcseimmel nem egyeztethető össze a cselekedete. Én az iskola egyik dolgozójától kaptam meg a felvételt. Nem tartom magam prűdnek, de belepirultam a képek látványába. Ha megnézik, önök is láthatják, nem egyszerű, hétköznapi aktképekről van szó" - ecsetelte élményeit a tanárnő

Szerinte a legszörnyűbb az egészben az, hogy a diákok pénzért árulták a felvételeket.

Taníthat, de nem maradhatott igazgató

A felvételek eljutottak a helyi képviselő-testület tagjaihoz is, akik kivizsgálták az esetet. Mivel az igazgató nem tagadta, hogy ő szerepel a képeken, a munkáltató felajánlotta a közös megegyezést, azonban ezt a férfi nem fogadta el. Ezek után azonnali hatállyal megszüntették a direktori kinevezését, azonban továbbra is a kenderesi szakiskolában tanít.

Olvasóink írták

 • 17. viperetta335 2009. február 21. 12:36
  „viperetta335
  a hibát javítottuk, köszönjük észrevételét, elnézést hogy hibáztunk
  DE, ez nem jogosítja fel önt arra, hogy kollégáinkat alpári módon minősítse, ezért hozzászólását moderáltam (töröltem)
  amennyiben hogy kultúrált módon nem képes hozzászólni cikkeinkhez, kérem ne tegye
  üdv: a szerk.

  <moderálva>”
 • 16. soproni 2009. február 20. 18:09
  „13. Judytka! Nem azért kerültek nyilvánosságra a képek,hogy a Te és mások tetszését elnyerjék.”
 • 15. Imcsi 2009. február 20. 16:18
  „"szemét alak, aki ellopta és terjeszteni kezdte." És ezzel megsértette egy ember (az lényegtelen, hogy Ő az igazgató) személyiségi jogait!”
 • 14. ASHER 2009. február 19. 18:33
  „Penzert adtak-vettek.......!!!(??)
  Deeeee!!!Majd ingyen nem?!!!az ilyesmi penzbe kerul kerem meg a legjobb csaladban is!!!!”
 • 13. Judytka 2009. február 18. 20:09
  „Mondjuk egy fabatkát sem ér... a szerencsétlen”
 • 12. kackac 2009. február 18. 15:58
  „Szedte-vedte-teremtette!
  Hol van az a MODERÁTOR?”
 • 11. Primax 2009. február 18. 15:49
  „Beus78 #8
  A "durva" szó is általános iskolai tananyag.
  Rövid "u"-val...”
 • 10. jockey 2009. február 18. 15:43
  „Jó nagy birka volt, hogy az iskolai számítógépen tartotta a képeket! Ettől függetlenül szemét alak, aki ellopta és terjeszteni kezdte.”
 • 9. PrettyWoman 2009. február 18. 15:29
  „Soproni! Teljesen egyetértek soraiddal. A mai világ arról szól, hogy hogy tehetjük tönkre embertársainkat. Mindenki a másik belügyeire kíváncsi, ahelyett hogy a saját portáján seperne. Tisztelet a kivételnek.”
 • 8. Beus78 2009. február 18. 15:02
  „Talán meg kellene tanulni helyesen írni... Azért ez dúrva! Ekkora ökörhiba már a címben.... ezután már el sem olvastam a cikket.... no comment. Általános iskolai tananyag!”
 • 7. osztógép 2009. február 18. 14:03
  „val´szeg azért nem otthon tartotta a képeket, mert nem az asszonnyal volt lefényképezve, hanem a szeretőjével...
  egyébként, aki ilyen képeket csinál az mit csodálkozik, ha előbb utóbb a netre kerül...”
 • 6. soproni 2009. február 18. 13:35
  „2. Imcsi!
  Tökéletesen igazad van! Mindenkinek a magánügye,hogy mivel tölti a szabadidejét! Aki ellopta a képeket most jót röhöghet a saját hülye cselekedetén. Az ilyen sunyi kis alakot én sokkal jobban elitélem,hisz számára csak az okoz örömet,ha mások életét tönkre teheti. Gondolom,most nagyon jól érzi magát a bőrében és büszke arra,amit tett.Iskolás korúnak tippelném,a gyerekes cselekedete és az esze alapján. Csak annyit kívánok neki,hogy ennél nagyobb öröme soha ne legyen amig él!!!Nem hinném,hogy van ma Magyarországon olyan ember,akinek a viselkedése ,cselekedete mindenki számára elfogadott.Rosszindulatú nemzet a mienk. A legtöbb embernek az a lényeg,hogy naponta értesüljenek a friss pletykákról,azt tovább adják minden ismerősnek és jót csámcsogjanak rajt. Akkor aztán megnyugszanak,pedig biztos,hogy minden ember életében vannak olyan dolgok,amit annak ellenére,hogy ő normálisnak tart,az ismerőseit és a kívül állókat mégis megbotránkoztatja.”
 • 5. Csajsziland 2009. február 18. 13:32
  „Tisztelt Cikkíró!
  Kérem a helyesírási hibát kijavítani. Köszönöm a még olvasó társak nevében is.”
 • 4. hajni.horvath 2009. február 18. 13:07
  „tricse!
  Maximálisan egyetértek.
  Imcsi!
  A tanárnő lehet,hogy azért pirult,mert rájött,hogy mit hagyott ki eddig az életéből... :) :P
  Jujj, de gonosz vagyok... ;)”
 • 3. Lobbo71 2009. február 18. 12:53
  „"Pénzért adták-vedték"

  vedték??? mi az hogy vedték, könyörgöm. Azt hittem, ez egy komoly újság, nem általános iskola első osztályából egy diáklap.”
 • 2. Imcsi 2009. február 18. 12:50
  „Az nekem is furcsa, hogy az iskola szg-én tárolta a felvételeket, de mivel már 4 éve fenn vannak és saját célra készültek, így a lopás az lopás! A tanárnővel pedig abszolút nem értek egyet, két ember szabad akaratából úgy csinálja, ahogy akarja! Ésl nem ők terjesztik a képeket, hanem a tolvaj !”
 • 1. tricse 2009. február 18. 12:32
  „Nehogymár egy iskolaigazgatónak nem telik otthoni számítógépre,internetre? Főleg egy olyannak aki pornófilmsztárnak képzeli magát!:) Ne azért váltsák le mert erkölcstelen,az a magánélete,hanem mert idióta ,és ez már közügy!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszatér a szibériai hideg: -16 fok is előfordulhat!

Győr-Moson-Sopron megye - Csütörtöktől szombatig a napsütés mellett gyakran erősen megnövekszik a… Tovább olvasom