Kisalföld logö

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 11°C | 19°C Még több cikk.

Pénteken helyezik örök nyugalomba Cipőt

Bódi László - Cipőt március 22-én, pénteken, 15 órakor kísérik utolsó útjára a kistarcsai köztemetőben.
"Eltávozott zenésztársunkat, Bódi László - Cipőt március 22-én (pénteken) 15 órakor kísérjük utolsó útjára a kistarcsai köztemetőben.
A különféle helyeken elterjedt híresztelésekkel szemben a piciny temető kapui nagyjából fél háromig zárva maradnak Kérjük, ne zavarjátok meg sem az egyéb ceremóniák, sem az előkészületek méltóságát azzal, hogy már ezt megelőzően a temetőhöz érkeztek! Drága halottunknak a szertartás után tudtok majd „Isten Hozzád"-ot mondani (búcsúzni nem búcsúzunk Tőle: szívünkben örökre velünk marad)" - olvasható az együttes Facebook bejegyzésében.

Praktikus információk:

A kistarcsai köztemető az Aulich Lajos utca (volt Erdei Ferenc) 2. szám alatt található (a házak nagyobb részén még ez a név olvasható).

Közlekedés:

- személygépkocsival, autóbusszal:

Budapestről az Örs Vezér Teréről a 3. sz. közúton Gödöllő felé (Veres Péter út – Szabadföldi út – Szabadság út) Kistarcsa központjáig, ott jobbra Nagytarcsa / Vecsés irányába a Széchenyi utcán, majd néhány száz méter után jobbra a temető.

A temető bejárata előtt legkevesebb 100-150 személygépkocsi  parkolására alkalmas őrzött terület. Parkolásra használhatók a környékbeli utcák is illetve a Rendőrség a temetőtől néhány száz méterre, a Nagytarcsára vezető út mellett további több száz autó befogadására alkalmas területet jelölt ki.

Emellett javasolják, hogy – különösen a nagyobb járművel (autóbusszal) érkezők – hagyják a járműveket a Széchenyi utcában és gyalog tegyék meg a temetőig tartó néhány métert.

A Rendőrség a kistarcsai Polgárőrséggel karöltve mindent megtesz, hogy segítse a zavartalan közlekedést és útbaigazítással szolgáljon (rendőrök lesznek minden fontosabb utcasarkon)

Annak, aki autóval érkezik vidékről, nem kell keresztül vágnia a péntek délutáni budapesti csúcsforgalmon: a 3. sz. utat közvetlenől is elérheti az M0 autópálya közeli csomópontjában.

- tömegközlekedve:

Kistarcsa a legegyszerűbben az Örs Vezér Teréről a H8 HÉV-vel (gödöllői vonal) érhető el. A megállótól a temető főbejárata mintegy 1300 méterre van (kb. 10 perc gyaloglás)

A szerelvények munkanapokon 14 óráig fél óránként indulnak, ezt követően gyakrabban.

Az út kb. 22 perc, így az ideális a 13.56-kor vagy a 14.08-kor induló H8 HÉV egyike.

Volánbusszal a Stadionok megállótól 13.30-kor és 14.05-kor lehet a Kistarcsa Vendéglő megállóig utazni (ez gyakorlatilag szemben van a HÉV megállóval). Menetidő 37 perc.

Kérjük, a következő napokban kövessétek figyelemmel a tájékoztatást: segítséget kérünk a BKK illetékeseitől a minél egyszerűbb közlekedés érdekében – reméljük sikerrel - áll a bejegyzésben.

Olvasóink írták

  • 2. Jandex 2013. március 19. 20:05
    „Őszinte részvétem a családnak.
    R.I.P.”
  • 1. dödike 2013. március 19. 09:38
    „Nyugodj békében.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Telefonfülkét telepítettek egy brit hadihajóra

Telefonfülke célja, hogy kellemes "hazai" emléket tartson ébren a legénység lelkében. Tovább olvasom