Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Pécsi Ildikót szidták fia válóperes tárgyalásán

Végre pont került a felek között a gyermekelhelyezésre, a tárgyaláson Ildikó volt menyéhez intézett levelét is felolvasták, ehhor illették méltatlan szavakkal a művésznőt.
Másfél év után végre döntés született Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos fia, Csaba válásának ügyében.

A negyedévente zajló tárgyalások nem voltak botrányoktól mentesek, a Kossuth-díjas mű­vésznő és az egykori világválogatott tavaly február óta nézi tehetetlenül, hogy fiuk és neje, Pártos Csilla képtelen megegyezni a válóperben.

– Kizárólag a gyermekelhelyezésben egyezett meg ügyfelem és Pártos Csilla. Közös fiuk, Csaba a jövőben az édesanyával marad – nyilatkozta a Borsnak dr. Bilkei-Gorzó Dávid, Szűcs Csaba ügyvédje.

A döntést kimondták ugyan, de a korábbiakhoz hasonlóan ez a tárgyalás sem volt éppen zökkenőmentes: a Bors értesülései szerint, miután a tárgyaló­teremben felolvasták Pécsi Ildikó Pártos Csillához intézett levelét, a Kossuth-díjas művészt méltatlan szavakkal illették.

– Minden iraton úgy szerepelek, mint Pécsi Ildikó, és ötven­éves pályafutásom után már sokan ismernek és szeretnek. Ha engem bántanak, sokszor azt érzem, a közönségemet és a szeretteimet is bántják – nyilatkozta elcsukló hangon Ildikó.

Borsonline.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gazdáját védve a busz elé vetette magát a vakvezető kutya

Egy iskolai minibusz elé vetette magát egy vakvezető kutya, hogy megvédje gazdáját, és mindaddig a… Tovább olvasom