Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Patkányméreg végzett a 4 éves kisfiúval

A kisfiú a rendőrök szerint a parkban és a könyéken játszott, miután rágcsálóirtás volt. A kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni.
Vélhetően patkánymérget evett az a 4 éves kisfiú, akinek a szülei a szomszédok szerint gyakran hagyták felügyelet nélkül a gyerekeiket. Hiába küzdöttek az életéért, nem sikerült megmenteni.

A 4 éves bronxi Juan Sanchez hétfőn hunyt el, vélhetően azért, mert patkánymérget evett - írja a NY Daily News. A kisfiú a rendőrök szerint a parkban és a könyéken játszott, miután rágcsálóirtás volt, és mikor az anyja értesítette a mentőket, már habzott és elkékült a szája. Az életét már nem tudták megmenteni az orvosok.

Forrás: NY Daily News
Forrás: NY Daily News

Habár kikérdezték a szülőket, a nyomozók nem gondolják, hogy közük lenne a kisfiú halálához. A házukban két héttel korábban volt rágcsálóirtás, de az anya mérget nem engedett a lakásba, mert állítólag féltette a gyerekeit.

Viszont a szomszédok szerint a gyerekek gyakran játszottak felügyelet nélkül, ezért többen is igyekeztek a szülőkkel beszélni erről. Először mindenki azt hitte, hogy Juan 8 éves bátyjának alkoholfogyasztása játszott szerepet a kisfiú halálában, de kiderült, egyáltalán nem ivott senki aznap a családban, így végül ezt kizárták.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szupercuki: burrito-t majszol a kis hörcsög - videó

Miután gazdája nagy gonddal elkészíti a miniatűr finomságot, még meg is terít a szőrös kisállatnak.… Tovább olvasom