Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Pálinkás kávé a Pálinkafesztiválon

Kávét pálinkával? Miért ne! A Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál eddig is merész gasztronómiai újításairól volt híres.
A koktélok, csokik, sütik után idén ősszel minden eddiginél különlegesebb párosítást kóstolhatnak meg az ide látogatók.

Az őszi Budavári Pálinka - és Kolbászfesztiválon egy több mint száz éves múlttal, de hazánkban most startoló kávémárka debütál. A Caffé Cagliari és a Rézangyal közös „munkájából" egy igazi különlegesség született, amely kimondottan a Fesztiválra készült. Az Olaszországban népszerű Corretto (espresso és grappa) mintájára készült kávékülönlegességek most először kerülnek a nagyközönség elé. Az italokat minden esetben két fő alkotóelem határozta meg: az espresso kávé és a Rézangyal, a Márton és Lányai, illetve a Békési párlatai.



A kulináris kuriózumokat hat ízben próbálhatják ki a kíváncsiskodók, köztük a legmeglepőbbek talán az ágyas málna, a birs, vagy az aszútörköly pálinkákkal készített kávék.

Olvasóink írták

  • 1. anikopeter 2011. szeptember 20. 12:12
    „Semmi novum!
    Az írek már kitalálták.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fegyver a jutalom egy Korán-versenyen

Fegyvereket, pokolgépeket és könyveket adott jutalmul egy iszlamista felkelők vezette rádióállomás a… Tovább olvasom