Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Pálinkakörút sztárokkal

Rockzenészek és popénekesek tesztelték le elsőként a Pálinkakörutat a 4-es 6-os villamos vonalán. Pély Barna pálinkanagykövet vezetésével Terecskei Rita, Hooligans Endi és Tóth Tibi, valamint Gallusz Niki, Ádok Zoli és Bebe hibátlanul teljesítették a feladatot: megállónként megittak 1-1 Rézangyal pálinkát.


Vannak híres utak, amelyeket mindenképpen be kell járnia egy embernek élete során. Ilyen például a motorosok Mekkájának számító 66-os út vagy az UNESCO által Világörökséggé nyilvánított zarándokút, az El Camino.

Ehhez csatlakozik most az El Combino, azaz Budapest első Pálinka- körútja, amely a 4-es 6-os villamossal járható be, s amely a Moszkva tértől a Ferenc körútig a nagykörutat egy teljesen új oldaláról, a pálinka oldaláról mutatja be.A Pálinkakörutat először hírességek tesztelték le, és egyértelműen kiderült, tökéletesen működik: a sztárok örömmel kóstolgatták a finom párlatokat, élvezték a villamoson való zötykölődést, új kocsmákat ismertek meg, és a túra végéről jókedvűen tértek haza.A popzenészekből álló csapat: Gallusz Niki, Ádok Zoli és Bebe elszántan indult neki a kalandnak, akik az első helyen, a Moszkva tér Bisztroban jutottak hozzá a pálinkabérletükhöz és a rockerekkel: Terecskei Rita, Hooligans Endi és Tóth Tibivel együtt gurították le az első 2 centes pálinkát.A pálinkaállomásokat villamos segítségével közelítették meg a sztárok, az utasoknak nem kis meglepetést okozva. A bérletükbe kapott pecsét ellenében minden megállóhelyen megkapták a kupica pálinkájukat, így a 3. állomásra, a Nyugatinál található Szikrába, már felszabadultan és mosolygósan tértek be. A bárpulthoz felsorakozva kikérték a következő kört, így folytatódott a körút egészen az ötödik állomásig.A célban a résztvevők egyszerre koccintottak az utolsó kétcentessel, és megünnepelték teljesítményüket. A hírességek még dalra is fakadtak örömükben, Pély Barna, a program házigazdája pedig gitárkísérettel fokozta a hangulatot.A sztárok megfogadták, barátaikkal is végigmennek az El Combinon, de akkor már bevállalják a tízállomásos kalandot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV Alekosz csalódott Évában, felbomlik a szövetség?

A vasárnap esti kiválasztáson a lakók szembesülhettek elhangzott szavaikkal. Alekosz csalódott… Tovább olvasom