Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 12°C | 29°C Még több cikk.

Palik László többé már nem közszereplő

Vajon mit csinál Magyarországon Palik László, amióta rejtélyes külföldi tartózkodásáról hazaérkezett? Felesége, Marsi Anikó elárulta.
Bozontos nagy hajjal, lefogyva, egyszóval tőle teljesen szokatlan új külsővel, de végre ismét megjelent a nyilvánosság előtt Palik László!

Az egykori tévés feleségét, Marsi Anikót kísérte el egy partira, ahol ugyan mindenkivel roppant kedvesen viselkedett, kikötötte, ő bizony nem szeretne nyilatkozni. De nem csak ebben volt határozott azon kevés idő alatt, amit a partin töltöttek, végig Anikó mellett állt, terelgette a kíváncsiskodó újság­írókat, hogy mindenki szépen sorban tudjon kérdezni a műsorvezetőnőtől - írja a BorsOnline.

Mikor pedig letudta a kötelező köröket, és kiszabadította az érdeklődők köréből, hazakísérte a feleségét. Mióta hosszú-hosszú évek után hazatért a Palik-Marsi család, és Anikó elvállalta a munkát a TV2-nél, mindenki azt találgatja, vajon férje, Palik László mivel fogja tölteni itthon az időt?

Egyre többször fordul meg a csatorna székházában, így felröppentek azok a pletykák, talán a TV2 csoport sportcsatornáját, a Spíler TV-t fogja igazgatni, de ugyanígy lehetett hallani arról is, hogy a közmédiánál fog dolgozni a sportszerkesztőségben. Az egykori tévés eddig egyszer sem jelent meg a nyilvánosság előtt, újságírói megkeresésekre nem válaszolt. Így a Hello! Magazin partiján is Anikót kérdeztük a férjéről. A műsorvezetőnő úgy fogalmazott, férje csak azért jött, hogy őt elkísérje, de, ahogy ez látszott is, körülbelül egy órával az érkezés után már nagyon unta is a felhajtást.

– Mikor mi elmentünk Magyarországról, úgy mentünk el, hogy elköszöntünk egy sajtótájékoztatón, ahol nem azt mondtuk, hogy soha többé nem szeretnénk szerepelni, de egy jó ideig biztosan nem. Akkor voltak a fiaink egy- és négyévesek. Azon a sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy egy ideig nem szeretnénk közszerepelni. Úgy gondoltuk, az, hogy addig nyilatkoztunk, szerepelünk újságokban, magazinokban, az a munkánk része volt. Aki közszereplő, annak – szerintünk legalábbis – kutya kötelessége kiszolgálni az olvasókat is. Mivel most egy hírműsor vezetője vagyok, ismét nem megengedhető az, hogy ha nekem feltesznek kérdéseket, akkor arra ne válaszoljak. Laci azonban más, ő továbbra sem szerepel, nem vállalt ilyen jellegű munkát, maradt ebben a státusban, de továbbra sem szeretne felhagyni azzal a „hagyománnyal", hogy nem nyilatkozik – fogalmazott Anikó.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sarka Kata lánya nem lehet profi modell

Sarka Kata lánya nem lehet profi modell
Noncsi csak suli után vehet részt fotózáson, és "bérezést" is kap: intelligens gyurmát kért a… Tovább olvasom