Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Pákót egy barátja mentette meg a kitoloncolástól

Okkal feszült Fekete Pákó: nem tudta megszerezni a magyar állampolgárságot, s csak egy barátjának köszönheti, hogy nem toloncolták ki Magyarországról, miután nemrég összerúgta a port a menyasszonyával.

Nemcsak a Celeb vagyok, ments ki innen! táborában, de Magyarországon is zűrös hétköznapokat élt meg mostanában Fekete Pákó.

A nigériai származású férfi csúnyán összeveszett menyasszonyával, akiről előtte még fűnek-fának azt híresztelte, hogy összeházasodnak Afrikában. A Nigériába tervezett esküvőből aztán nem lett semmi, mivel a felmerült problémákat nem sikerült rendezniük. Sőt állítólag a békülés helyett inkább rontásokat és mindenféle kígyót-békát szórtak egymásra.

A Bors megtudta: az elmér­gesedett viszony miatt Pákó kénytelen volt összecsomagolni és kiköltözni barátnője otthonából. 

A szétbútorozás miatt nemcsak kedvesét, de állandó lakcímét is elvesztette. És mivel Pákónak 12 év alatt sem sikerült megszereznie a magyar állampolgárságot, és bukta a lakcímét is, csak egy ismerőse jóindulatának köszönhette, hogy nem utasították ki az országból.

Úgy látszik azonban, az elmúlt hetekben észbe kapott, és megpróbálta rendezni a sorait. Barátnőjével elásták a csatabárdot, és újra együtt vannak.

Borsonline.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy év alatt megkereste a lakásra valót Londonban VV Fecó

A jobb élet reményében költözött egy éve Londonba VV Fecó. Számítása bejött, gyári munkásként annyit… Tovább olvasom