Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 0°C

Pákó a nigger mindig itt van - nézze meg az új klipet

Az ékezetes magánhangzók esküdt ellensége az életéről szóló rappel állt elő a napokban Pákó a házban címmel.
A "Szoke, baana" után itt van Pákó legújabb dobása. A termékeny előadó legújabb dala ezúttal is róla szól, az életéről, mélyről jövő érzéseiről és nehéz sorsáról. A prozódia itt-ott megdöccen ugyan, és a szöveg csak a feliratozásnak köszönhetően érthető (bár néha úgy sem), de kétség nem férhet hozzá: alig egy hét alatt 132 ezer néző nem semmi. 

A magyar dalban szerepel a nigger kifejezés - vajon milyen visszhangja lesz ennek, ha a Negróra is berágott Fifty Cent?

Minden további kommentár helyett íme a klip:

Olvasóink írták

  • 1. Hyppolit 2012. szeptember 05. 19:13
    „Írta: "Munkatársunktól". Nagyon korrekt lenne, ha valaki, aki tisztes tudósításra, többek között újságírásra adta a fejét, önmagát megnevezné, felfedné. Jelen esetben tudnánk kihez illeszteni, hogy ez a magyar nyelvet szinte szándékosan törő, szánalmas, de magát sztárnak tartó, énekelni szinte nem tudó hazánkban rekedt egyén kinek jelent bármiféle információs szintet még?
    Termékeny előadó? Egy valamire való produkció még nem hagyta el személyét, abból próbál valamit sáfárkodni, hogy talán valakinek szint az, hogy egy nigériai - még vissza nem utazó- férfi olykor erkölcsileg megkérdőjelezhető szöveget próbál szánalmasan "elmagyarkodni".
    132 ezres nézettség? JÓÓ REGGELT! Annak idején a 3+2 zenekar több teltházas sportcsarnokos fellépést tudott a háta mögött. ..és ettől még szint volt?? Legalább a Kisalföld ne zuhanjon ilkyen szintre!!(Remélem, nincs moderálandó a fent írottakban!)”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy 14 éves lány feje bukkant fel Rió partjainál - videó

Egy 14 éves lány óriási fehér fejszobrát állították ki Rio de Janeiro híres Botafogo tengerpartján.… Tovább olvasom