Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Ötvenen támadtak a sofőrre: lincselés a karambol után

Egy szabálytalan autós karambolozott egy szabályosan közlekedővel Siófokon. A karambolt vita követte, majd egyre többen gyűltek az autók köré. Verekedésre is sor került, senki nem sérült súlyosan.
Ötven-hatvan fős társaság verődött össze egy Siófokon történt karambol után, akik közül többen rátámadtak aztán a balesetet okozó sofőrre még szerdán este.

A siófoki Jegenye sor és Kacsóh Pongrác utca kereszteződésében egy fiatalember autójával nem adott elsőbbséget a kereszteződésbe behajtó másik autónak, így összeütköztek. A szabályosan közlekedő autóban egy idős házaspár ült, az asszony könnyebb sérülést szenvedett.

A baleset után a házaspár és a fiatalember közt vita alakult ki. Időközben a környéken lakókból egyre növekvő csoport verődött össze a baleset helyszínén, majd az ötven-hatvan főből tucatnyian a fiatalemberre támadtak.

A HavariaPress úgy tudja, megverték őt is és segítségére siető barátját is. A siófoki kapitányság helyszínre érkező járőrei menekítették ki a megtámadottakat a tömegből. A balesetről és az azt követő erőszakról a mentők értesítették a rendőrséget.

Mindketten megsérültek a bántalmazás következtében, de egyikük állapota sem súlyos.

A rendőrök péntek hajnalban állították elő a csoportos garázdaság három gyanúsítottját, majd kihallgatásuk után őrizetbe vették őket. A bizonyítékok függvényében nem zárható ki további személyek meggyanúsítása az ügyben.

Olvasóink írták

 • 12. Judytka 2008. december 20. 15:36
  „Antiszociálisak,és öntörvényűek!
  Megának igaza van”
 • 11. mega 2008. december 20. 08:48
  „Kedves joco !

  Többször olvastam már a hozzászólasaid.
  Sok dologban egyetértek veled ,de azt gondolom a halványpiros szemüveg amit viselsz - sokat ront az "éleslátásodon ".
  Már minden harmadik újszülött és minden negyedik elsős , ebből az agresszív - beilleszkedésre képtetlen közegből kerül ki.
  Mi lesz ezzel az országgal ?
  Ez nem bőrszín ,hanem viselkedés kérdése.”
 • 10. joco 2008. december 20. 06:24
  „tur(h)abakancs:tudod az biró ismeri a hazánkban érvényben lévő törvényket és azoknak megfelelöen itélkezik. a törvényeknek megfeleöen ö már itélt el olyanokat-mindkét "oldalon - akik nem a törvények szellemében tevékenykedtek.
  érdekes! Ti cyborghungaristák ha ez a biró- baloldali politikust itélt el korábban, akkor a jog igaz alkalmazojaként "dicsértétek", de ha a ti oldalatokon itélt el valaki(ke)t a - törvényeknek megfeleöen- akkor ocsároljátok.Miért?”
 • 9. Túrabakancs 2008. december 19. 23:26
  „Párszor már elgondolkodtam, hogy hogyan alkothatott a Föld olyan népséget,
  mint akikről most szó van a cikkben! Komolyan mondom beteg a glóbusz.
  A rossz az egészben az, hogy a szaporaság döntő a jövőt illetően! 50-év és
  totális többségben lesznek, de legalább a vége felé már egymást fogják "megenni" !”
 • 8. jockey 2008. december 19. 22:25
  „6. raffy2

  Aki simán csak az újságot ovassa - és van persze egy csepp esze - az tudja, hogy jelenleg Magyarországon egyetlen kisebbség van, amely ilyet tesz. Már ha van egy csepp esze!

  7. Túrabakancs

  Én is szívesen megnézném a független bíró urat - sofőrként - egy ilyen szituációban. Legyen szerencséje!

  Annak őszintén örülök, hogy a srácok megúszták könnyebb sérülésekkel, de az kérdéses, minek kell még történnie, hogy a kormány érdemben fellépjen az ilyen esetek megakadályozására. Bár én attól tartok, hogy a szavazóbázishoz nem nyúlnak, bármi is történik.”
 • 7. Túrabakancs 2008. december 19. 22:14
  „Érdemes lenne ezeket az eseteket elküldeni hír formájában a Gárdát betiltó
  Dr. Pataki bíróhoz, kíváncsi lennék mit szólna hozzá! Bár a híradóban elnézve
  bárgyú beteges tekintetét valószínű nem hatná meg. Őszinte szívből kívánom,
  hogy valamelyik családtagját a jövőben hasonló atrocitások érjék, akkor majd
  talán elgondolkodik mit is tett pár nappal ezelőtt. Bár az is lehet, megzsarol-
  ták a szerencsétlent, vagy a héberajkúak kiszolgálója.”
 • 6. raffy2 2008. december 19. 22:14
  „ja,és még azt harsogja mindenki,hogy nincs cigánybűnözés.a kisalföld miért nem írja le,hogy cigányok voltak,akik annyian összgyűltek.és bántalmazták a sofőrt?és aki csak az újságot olvassa azzal mi van?azt simán palira veszik,és ennyi.”
 • 5. Nooormális? 2008. december 19. 22:02
  „Siófoki romák vertek meg két fiatal férfit még szerdán este Siófok kiliti városrészében. A balhé a Jegenyesoron egy autóbaleset miatt robbant ki, amelyben a vétlen autóban utazó idős roma asszony megsérült, de nem súlyosan.

  A helyszínen pillanatok alatt mintegy 80 fős roma banda verődött össze, akik nemcsak a balesetet okozó fiatal férfinak, de a segítségére siető barátjának is nekiestek.

  Az olaszliszkai lincselésre emlékeztető esetben a megtámadott két férfinak szerencséje volt, hiszen 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel megúszták a balhét.

  A siófoki rendőrök 3 férfit azonosítottak be, akik résztvettek a verekedésben, őket hajnalban kommandósok vitték be a rendőrségre. Tóth Milán, a Siófoki Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezető helyettese elmondta: a verekedők ellen csoportos garázdaság miatt indítottak eljárást, és kezdeményezik a balhézó csapat tagjainak előzetes letartóztatását.

  http://www.sonline.hu/cikk/198933
  Érdemes elolvasni a kommenteket.”
 • 4. ToMMo 2008. december 19. 21:42
  „amúgy ha valakinek még kétségei lennének a MG miatt, na pont ezért kell, hogy ez ne forduljon elő”
 • 3. kutykurutty 2008. december 19. 21:24
  „Ez megint azért van mert annyira kibaszottul rettegnek a szegény cigányok. Shame on you kisalföld hogy nem írod ki az elkövetők cigány mivoltát. Bár ettől függetlenül tudjuk hogy magyar ember hasonlót nem tesz. Csak egy kibaszott cigány. Vagy éppen 60.”
 • 2. ToMMo 2008. december 19. 21:19
  „na igen... valahogy mindig kimaradnak a hírekből ezek a dolgok. a többség persze tudja...
  hiteles média. ha-ha-ha
  ebből látszik hogy cionisták kezén van a média... SAJNOS!”
 • 1. Szilágyi_Zsolt 2008. december 19. 20:58
  „A két megtámadott fehér magyar volt, az idősebb házaspár, az összeverődött 50-60 fős tömeg, valamint a rendkívül bátran, hatszoros túlerőben támadó tucatnyi kétlábú cigány. Ezt valahogy elfelejtette közölni a Hírszerző. Rasszisták vagyunk, mi? Már megint nekiszaladt két rasszista fehér a cigányok öklének és lábának, hogy - a legaljasabb rasszizmusból - fájdalmat okozzanak nekik. Ez utóbbiak pedig annyira rettegnek, hogy nem is mernek már, csak hatvanasával kimenni az utcára.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Peccsdzsem maszlinás borkányban

Ősszel indult hódító útjára az interneten a Székely nyelvlecke magyaroknak című sorozat. Aki még nem… Tovább olvasom