Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Összevesztek Robin Williams örökösei

Az özvegy még decemberben megtámadta bíróságon a végakaratot, mivel a színész személyes holmijait első házasságából származó gyermekeire hagyta.
Összevesztek Robin Williams örökösei a tavaly 63 évesen elhunyt amerikai filmsztár hagyatékának egy részén, a színész személyes tárgyain és egyes ingó vagyontárgyakon.

Az amerikai média hétfőn tudomást szerzett arról, hogy az özvegy, Susan Williams még decemberben megtámadta bíróságon a végakaratot, mivel a színész az ékszereit, a filmes pályafutásával kapcsolatos emléktárgyakat, így a díjait vagy a ruháit és egyéb személyes holmiját első házasságából származó gyermekeire hagyta, akik úgymond ennek örvén ki akarják űríteni az általa lakott egykori közös házat a kaliforniai Tiburonban.

Az özvegy, aki a színész harmadik felesége volt, azt akarja, a bíróság mondja ki, hogy a személyes tárgyakról szóló rendelkezés csak Robin Williamsnek egy másik, az ugyancsak kaliforniai Napában lévő házára vonatkozik, mivel a sztár azt akarta, hogy ő, az özvegy továbbra is tiburoni otthonukban lakjon.

"A végakarat bármilyen más értelmezése azt jelentené, hogy Mrs. Williams otthonát kifosztanák, míg ő ott lakik" - hangoztatja a bírósági kereset, amely szerint egyes tárgyakat már el is vittek a házból.

A színésznek az első két házasságból származó gyermekei, Zachary, Zelda és Cody, azzal vádolják az özvegyet, hogy meg akarja másítani apjuk "gondosan kidolgozott tervét" a hagyatékkal kapcsolatban. A pár 2011-ben házasodott össze, s mint a gyermekek viszontkeresetükben rámutatnak, Susan Williams "még három évig sem" volt apjuk felesége.

A depresszióval és frissen diagnosztizált Parkinson-kórral küszködő hollywoodi filmsztár tavaly augusztusban önkezével vetett véget életének.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megidézett szellem gyújtotta fel egykori otthonát

Anya és lánya egy Ouija tábla segítségével próbáltak kapcsolatba lépni halott kutyájukkal. Azóta az… Tovább olvasom