Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

`Örülök, hogy a fiam a férjemet ölte meg`

Anil Kumar megölte a mostohaapját. Az édesanyja mégis boldog - mint mondta, annak örül, hogy nem más családját tette tönkre a fia.

A 24 éves Anil Kumar leszúrta a mostohaapját, Satpal Ghusart. A tettes meg volt győződve arról, hogy egy vámpírt ölt meg.

De Soma Nahar, a férfi 58 éves édesanyja úgy döntött, nem fog hátat fordítani a fiának. Az asszony megbékélt a történtekkel. A nyolcgyerekes anya azt mondta, hogy jobb, hogy a fia a családjából ölt meg valakit, mintha valaki más családját tette volna tönkre egy gyilkossággal.

Bármi történik vele, ő mindig a fiam marad és támogatni fogom őt. Mint a kicsi virágokat, úgy neveltem fel a gyerekeimet - szeressenek és tiszteljenek mindent. De Anil nincs jól és amit tett, nem az ő hibája.

A család Glasgow közelében él, Kumar korábban bokszoló volt mielőtt az élete 15 éves korában félresiklott.

Soma asszony azt mondta, hogy a fiú mentális betegését az váltotta ki, hogy baseball ütővel csúnyán elverték a társai, mert irigyek voltak arra, hogy a ringben jobb volt náluk. Három évvel később újabb támadás érte, egy fémlemezzel verték meg, Egy másik támadás három évvel később - egy fémlemezzel. A paranoiája erősödött Anilnak és ez indíthatta el a vámpírokkal kapcsolatos rögeszméjét.

Soma hozzátette: "Amikor Indiába mentünk nyaralni, megnyugodott. A rögeszméjével felhagyott és nem fenyegette meg késekkel a családtagokat sem. Bárcsak korábban tehettem volna valamit. Meg akartam védeni a fiamat."

Idén májusban súlyosbodtak a dolgok, a család kénytelen volt elrejteni a késeket a konyhában. Kihívták a rendőrséget, és a fiút glasgow-i Stobhill kórházba szállították pszichiátriai kezelésre. Azonban sikerült elszöknie, miután a személyzet egy cigarettáért kiengedte őt. A mamája látogatóban volt nála ekkor, Soma asszonyt a fia túszul ejtette. Elvette a BMW-jének a kulcsát, bezárta az asszonyt az autóba, és Birminghambe hajtott, ahol szabadon engedte az anyját.

Két napig nem tudták, hogy Kumar hol van. Aztán betoppant az otthonukba és halálra késelte az 52 éves mostohaapját, Satpalt. Utána megpróbálta megölni a 33 éves mostohatestvérét, Akasht is, mert segíteni akart az apjának.

A múlt héten Kumart felmentették a gyilkosság vádja alól, miután Lord Bannatyne úgy döntött, hogy ő a május 6-i támadás idején Anil Kumar beszámíthatatlan volt. A férfit jelenleg a carstairsi állami kórházban kezelik.

Soma elmondta: "Azt mondták, hogy ez valószínűleg őt öt év után kijön a fiam a kórházból. Azt tervezzük, akkor tiszta lappal kezdje az életét."

Olvasóink írták

  • 1. ASHER 2009. február 02. 17:05
    „tessek talan megadni a gyerek cimet!!!!
    -nekem speciel volna egy "draga anyosom" erre a celra!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kovacsics a gyulai várfüdrő élén?

Kovacsics Imre lesz az utódja a Gyulai Várfürdő Kft eddigi vezetőjének. Cséfán Lajost Gyula város… Tovább olvasom