Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Ördög Nóri tönkrevágta Eszter boldogságát!

Laky Zsuzsa szerint Ördög Nóra tíz éve tartó boldog kapcsolatot tett tönkre azzal, hogy összejött a házasságban élő Nánási Pállal, a Playboy fotósával. Európa szépét, aki szoros barátságot ápol Nánási feleségével, Antal Eszterrel, teljesen megdöbbentette a pár szakításáról szóló hír.
Zsuzsa ugyanis álompárnak tartotta Nánásit és feleségét, hihetetlen számára, hogy útjaik egy harmadik miatt különváltak.

A Szombat Esti Láz műsorvezetőjének válásától hangos a hazai sajtó. Míg Ördög Nóra és újdonsült szerelme, a még szintén házasságban élő Nánási Pál Amerikába menekült a botrány elől, addig a sztárfotós felesége Londonban, a nővérénél próbálja megemészteni, hogy tíz éven keresztül tartó kapcsolata pillanatok alatt egy új nő miatt véget ért.

- Nincs jó állapotban Eszter, nagyon megviselték a történtek - mesélte Laky Zsuzsi, Nánási stylistként dolgozó feleségének közeli barátnője. - Szinte sokkot kaptam, amikor értesültem a lapokból Ördög Nóri és Pali románcáról, egyszerűen nem akartam elhinni. Számomra Eszter és Pali volt az álompár, hiszen még munka közben, a fotóműteremben is vibrált köztük a levegő, apró csókokkal, érintésekkel fejezték ki összetartozásukat.

Olvasóink írták

27 hozzászólás
12
 • 27. hehe08 2009. január 05. 20:34
  „szegény pasi ártatlan......
  a gének..... na azok tehetnek a dologról..... :D:D:D

  egészségükre!

  ha olyan kurvára rendben mentek volna otthon a dolgok akkor egy punci látványától biztos nem őrül meg......
  persze lehet, hogy nórikának olyan van hogy...... :D:D:D”
 • 26. katka892 2009. január 05. 19:22
  „Mindig történni kell ilyen "csúnya véletlennek",hisz mi mást írnának a címlapokra!
  De ne csak a Nórikát "baszogassuk",mert őt jobban ismerjük a lapokból,ott van egy pasi is ám!!!!!!!!!!!!!!!:D”
 • 25. setretmc 2009. január 05. 19:17
  „Most mit kell itt feszkozni ő dolguk! csak azért mert mást nem tudnak róluk írni meg valami hír kell ezért ilyen lol dolgokat kell írni! és ha tönkre tette lehet hogy 10 év után befeszült azt ennyi!lololololol ez az egész”
 • 24. viperetta335 2009. január 05. 18:52
  „Milyen jól elbeszéllgetünk itt e senkike celebke életéről...”
 • 23. easyrider13 2009. január 05. 18:45
  „KI a ferde fas.zt érdekel ez a hülye pics.a!!! tele a tök.öm vele másről se szólnak a lapok meg a tv csak erről !! ez az igazi szenzáció??? okádok már tőlük !!!!!!!!!!!!!!!pfffffffffffő!!”
 • 22. tricse 2009. január 05. 16:58
  „Ugyanmár emberek! Most csak gondoljatok bele,van egy hosszú évek óta tartó,nagyon jól működő kapcsolat--nem kell ott feleséghibának lenni,hogy egy alapból farokvezérelt férfiegyedet magára rántson egy új,ráadásul nem annyira csúnya nőszemély! A pasik már csak ilyenek,tehát igenis az a nő a hibás aki addig illegeti magát a férjecske előtt amíg azt rá nem fújja a huzat!
  Gyengécskén jó kapcsolatra és a rosszakra a fentiek nem vonatkoznak!”
 • 21. k 2009. január 05. 16:21
  „Lehet hogy csak "parasztvakitás". Volt egy kis "barlanghancur" showszórás a médiának, mert mint tudjuk:a rossz reklám is jó reklám, legyen min csámcsogni, azt szépen lassan majd Nánási vissza csörgedezik Eszterhez, és akkor majd Nórika lesz padlón , és ime itt az új címlap sztori...”
 • 20. Temporal 2009. január 05. 15:57
  „Olyan hogy tökéletes társ olyan nincs! A hozzád vagy hozzám legmegfelelöbb pár az létezik"akik kiegészittik egymást"én mindenesetre nem hiszek az érdekek kapcsolatában habár ebből ismerek többet.Az tény hogy az anyagiak hiánya is tönkre tesz egy kapcsolatot.De engem idegesittene ha tudom hogy a párom csak a vagyonomért van velem.”
 • 19. sima 2009. január 05. 15:52
  „Győzikét kiküldeném amerikába Ördög Nóri után , és igy lehetne kombinálni a Szombat esti lázt és a Győzike show-t.
  Two in one..”
 • 18. sima 2009. január 05. 15:38
  „Lehet hogy az egész történet csak egy egészségmegőrző dugásnak indult....”
 • 17. Judytka 2009. január 05. 14:13
  „Pancser igazat szóltál...Egy kapcsolatért,szerelemért nap mint nap tenni kell.. (erre csak azok képesek,akik hisznek a másikban,hisznek a kapcsolatukban)”
 • 16. pancser 2009. január 05. 14:00
  „Aki csupán érzelmekre építi kapcsolatát, az futóhomokra építi a jövőjét. Bármennyire is felhördülnek egyesek, ez így van. Azok a kapcsolatok tartósak, ahol komoly közös érdek is fennáll. Kicsit furcsa nem, hogy nemrég még istenítettünk valakit, aztán meguntuk mint a gyerek a játékát és új játékot keresünk magunknak? Most ez a módi, amit fizetni kell érte minden ilyen egyes esetben, legalább egy ember leki tönkretétele. Kihűl egy kapcsolat, miért hűl ki? Azért mint ahogy a tábortűz is kialszik, ha nem táplálják, fújják -szítják a parazsát. Amúgy meg a hír különösebben nem érdekel, de nem árt ha levonjuk a tanulságot. Nem kurvázok le senki, de egyetlen ilyen esetnek sem örülök és nem is helyeslem!”
 • 15. MTT 2009. január 05. 13:48
  „Ha belép egy harmadik, akkor az minősíti a kettő kapcsolatát. Persze olyanok mindig vannak, akiknek nem szent egy családot szétverni, de csak akkor tudják ezt tenni, ha valamelyikük kifelé kacsintgat....”
 • 14. Szilágyi_Zsolt 2009. január 05. 13:42
  „Szerintem csak azt a kapcsolatot lehet tönkretenni, amelyiket hagyják - mivelhogy mindig kettőn áll a vásár. De hát ahol a férj számára mindennapi rutin a csinos, meztelen lányok fotózása, ott azért, úgy gondolom, a feleségnek nem árt résen lennie.”
 • 13. Judytka 2009. január 05. 12:40
  „Számomra ez nem is hír...sajnos mindennapi eset,megspékelve azzal,hogy Nórika ismert a TV ből.Kit érdekel?
  Tönkrement,mert ez lett a sorsa.Ha valamelyiknek jelentett volna a még meglévő kapcsolata egy hajszálnyit is,akkor mindenki harcolt volna érte.Így azt hiszem Nánásinak is,meg Nórikának is lecsengett a házassága(elég hamar...felesleges hacacáré volt az álom esküv4!!!!!hónapja...)
  Azoknak szar,akiket elhagytak(bár ki tudja az okot???)de ilyen kicsapongó pár mellett úgy is ez lett volna előbb-utóbb.Így legalább mindenki idejében kapott egy újabb lehetőséget a boldogságra!Élni kell vele!!
  Ettől függetlenül szánalmasak..ezeknek nincs magánéletük,a mindenük a szereplés,(mindenáron CÍMLAPON lenni!!)meg a pénz...Szegények a lelkiszegények..”
 • 12. PrettyWoman 2009. január 05. 11:20
  „Azt hiszem, senkit sem kéne lekurvázni, ha egy kapcsolat tönkremegy. Sem a feleség, sem a szerető nem lesz attól ledér erkölcsű nő. Végül is mindegyik átmeneti állapot csupán. Érzelmekre nincs életbiztosítás. Van olyan is, hogy szerintem senki sem hibás, egyszerűen kihűlnek a dolgok. Ilyenkor okosabb hagyni menni a másikat. Persze el kell érni egy kort ahhoz, hogy az ember bölcs tudjon maradni és elegánsan tudjon szakítani. Többek között ezért nem cserélnék soha a fiatalkori önmagammal. Ha visszagondolok, hogy akkor hogy reagáltam le egy szakítást. Ma már okosabb lennék, sokkal. Már tudom, hogy az önzetlen szeretet pont az, hogy el tudom engedni a másikat, hogy legalább ő hadd legyen boldog, nem pedig görcsösen ragaszkodni és akkor mindketten boldogtalanok leszünk egy erőltetett kapcsolatban. Egyszer egy filmben hallottam egy mondatot, ami talán giccses, de van igazságtartalma: ha valakit nem tudsz elengedni, talán sosem volt a tiéd igazán. Nem tudom, így van-e. Egyébként szakítani szerintem akkor is fájdalmas dolog, ha mi magunk kezdeményezzük, nemcsak akkor, ha minket hagynak el. Hiszen van olyan, hogy észérveinkkel kell a szívünk fölé kerekedni, mert a helyzet úgy kívánja. Na mindegy, azt hiszem, veszíteni tudni kell. Nekem sajnos van benne gyakorlatom.
  Egyébként én sem ostorozom Nóri kislányt. Annai ellenére, hogy borzalmas ellenszenves, ha meglátom a képernyőn, sietve elkapcsolok onnan. Ugyanakkor tény az is, hogy 7 év után összeházasodni, hát nem tudom. Jobb lett volna esküvő előtt már szakítani a vőlegénnyel, vagy csak úgy együtt maradni vele minden hókusz-pókusz nélkül. A másik meg az, hogy egy fotós feleségének lenni - aki naponta gyönyörű nőket fényképez - bizony nagyon nem életbiztosítás. Nyilván a pasi sincs fából.”
 • 11. agihk 2009. január 05. 10:53
  „ez a nő a legszebben akkor mutatott, amikor felvette azt a parókát azertéelklubbon. Mindjárt el is kapcsoltam, amit úgyis csak véletlenül kapcsoltam oda. Papucsszájú.”
 • 10. agihk 2009. január 05. 10:50
  „a másik meg az, ha valamit nem érdemes fenntartani meg összetartani, csak azért hogy még 1-2 hónapig tengjen-lengjen, azt nem is kell megtenni. Aki akar úgyis megy.”
 • 9. aerodragon 2009. január 05. 10:49
  „Engem három éve "hagyott el" a volt feleségem, de sem Amerikába, sem pedig Londonba nem tudtam kimenni felejteni. Pedig milyen jó lett volna... Könyörgöm, hány ilyen van a közvetlen közelünkben is, igaz a mondás: Nincs az a gyönyörű nő, akit valaki ne unna d..ni. Nórika, pár év múlva ugyanígy járhatsz ám...”
 • 8. Kapuvári 2009. január 05. 10:48
  „Am,úgy Laky Zsuzsi sokkal jobb csaj, én a farkamra húznám :) Jó lesz az ide is ;)”
27 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A börtönt perli az arapapagáj éhhalála miatt

Egyesült Államok - Míg Thomas Goodrich a börtönben volt, az egyik értékes papagája kimúlt, a rabtól… Tovább olvasom