Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Ördög Nóra miatt mondott fel Tatár Csilla

Megromlott a viszony Tatár Csilla és a TV2 között, a műsorvezető a múlt héten fegyelmit kapott. Felmondott, és már biztos, hogy a köztévéhez tart.
A Bors értesülése szerint több ok vezetett ahhoz, hogy a Gönczi Gábortól válófélben lévő műsorvezető ilyen komoly döntést hozott: az egyik, hogy Csilla valószínűleg arra számított, nagy feladatok várnak rá, hiszen évek óta keményen dolgozik.

A Szépségkirálynő műsort már kétszer vezette, nagyszerűen helyt is állt. Így érthető, hogy mint minden tehetséges, fiatal tévés, arra vágyott, hogy komoly, egész estés show-t kap.

Pechjére azonban a nyáron leszerződtették Ördög Nórát, és ezzel őszre egyértelművé vált, hogy nincs olyan műsor, amit vezethetne, egy csatornának pont elég ennyi sztárműsorvezető.

A Bors úgy tudja, Csilla viszonya a TV2-vel a múlt héten már olyan mélypontra jutott, hogy írásbeli fegyelmit kapott egy olyan dologért, amit minden televíziós gyakran elkövet.

– Megkaptuk Csilla felmondását, a szerződésében foglalt versenyjogi korlátokra igényt tartva elfogadtuk. Csilla karrierterve nem egyezett a TV2 vele kapcsolatos elképzelésével, ezért megértjük a döntését – nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs veze­tője.

Az átigazolást ma közleményben erősítette meg a közmédia, de azt még mindig nem tudni, milyen műsorban szánnak szerepet a műsorvezetőnek.

- 12 év után Tatár Csilla elhagyja a kereskedelmi médiát. A műsorvezető a közmédiát választotta és szakmai kihívásnak tekinti új feladatait, szerződését már aláírta az MTVA-val. Tatár Csilla műsoros feladataival és szerződésével kapcsolatban az MTVA 2014. december 27-én ad bővebb felvilágosítást. - írták.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szakított Kate Hudson és Matt Bellamy

A színésznő és a Muse frontembere hivatalosan is megerősítette, hogy vége a kapcsolatuknak. Tovább olvasom