Kisalföld logö

2017. 06. 25. vasárnap - Vilmos 22°C | 32°C Még több cikk.

Óránként százezret kér Berki Krisztián

Hatszámjegyű összeget kér azért, hogy bárkivel is találkozzon, beszélgessen egy órát. Berki Krisztián azt is elmondta, okkal kér pénzt.
A Bors munkatársa másodkézből értesült róla, hogy a Berkit üzleti ebédre hívó férfitől a TV2 milliomos sztárja súlyos pénzt kért azért, hogy találkozzanak.

– Százezer forintot kért volna azért, hogy leüljön velem beszélgetni. Pedig az üzleti ajánlatom ettől jóval többet hozhatott volna neki – mondta a neve elhallgatását kérő férfi.

Berki egy szót sem tagadott az egészből.

– Ez így igaz! – szögezte le Berki, ami a fizetős beszélgetést illeti.

– Nagyon sokan hívnak, hogy tuti üzletük van. Én mindig megkérdezem: akkor miért hív engem? Miért nem csinálja meg? Fordított helyzetben én megcsinálom mindig. Másodsorban sokszor azt mondják, nem telefontéma. Nos, engem hallgattak már le, az is lehet, most is lehallgatnak. Ha olyan üzletről van szó, amiről nem lehet telefonban beszélni, az engem biztosan nem érdekel. Harmadik, se időm, se energiám olyanokkal találkozni, akiket nem ismerek, akikkel biztos nem fogok üzletet kötni. Amennyiben tanácsot szeretne, nagyon szívesen, le tudunk ülni egy kávéra, százezer forint az óradíjam, megbeszéljük, szerződést kötünk, és meg tudom neki mondani, merre van az előre – magyarázta Berki.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Törlik a néger szót Harisnyás Pippi kalandjaiból

Így Astrid Lindgren világhírű mesehőse Svédországban már nem lesz a négerek hercegnője, apja pedig a… Tovább olvasom