Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Öngyilkos lett a Hungária vokalistája?

Elhunyt Plexi, polgári nevén Csordás Ilona, a Hungária és a Modern Hungária együttes volt énekese. A Dunában találták meg a holttestét, volt élettársa szerint öngyilkos lett.
Plexinek. A Hungária és a Modern Hungária együttes énekese a nyolcvanas évek nagy sikerei után eltűnt a poprajongók szeme előtt, az utóbbi években a Budapesti Operettszínház súgója volt. Halálát rejtélyek övezik.

Hajdani élettársa, Kocsik Géza huszonhét évet töltött vele, van egy közös, most már egyetemista fiuk. – Egy hónapja volt nálam a rendőrség, vártuk a híreket, mi lesz. Plexi édesanyja öt nappal ezelőtt szólt, hogy megtalálták a lányát a Dunában. Plexit a barátnője és az egyik zenekari tag azonosította – mondta a Borsnak Kocsik Géza, aki azt is elárulta, hogy az énekesnő magánéleti válságban volt.

Plexi halálhírét Fenyő Miklós jelentette be a Facebookon.
Plexi halálhírét Fenyő Miklós jelentette be a Facebookon.

– Állítólag összeveszett az új élettársával, kiment az ajtón, és többé nem ment vissza. Szerintem öngyilkos lett. Várom én is a rendőröket, egyelőre nincs a kezemben semmilyen hivatalos papír, ami bármit igazol, csak az biztos, hogy holtan találták – mondta Kocsik, aki szerint Csordás Ilona érzelmileg labilis volt. A megjelent sajtóhírek szerint már volt öngyilkossági kísérlete, Kocsik szerint több is.

– Élettársi viszonyban voltam Plexivel, de manapság már alig tartottuk a kapcsolatot. Öt éve itthagyott minket a fiammal. Haláláig a lakásunkba volt bejelentve, de összevissza költözködött. Az utóbbi években idegőrlő állapot volt köztünk, nem lehetett elviselni, hogy egyszer csak felöltözött és elment, majd ugyanilyen váratlanul visszatért. Nekem erre az egész ügyre ráment az egészségem. Körülbelül másfél éve, hogy nem beszéltem vele, utoljára júniusban írt egy SMS-t, hogy beszélnünk kell, másnap hív, végül nem tette – emlékezett a volt élettárs.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harry Potter témájú hotel nyílt Londonban

A 163 éves épületben található Georgian Hotel szobái Roxfort híres termeit utánozzák. Tovább olvasom