Kisalföld logö

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 27°C Még több cikk.

Ön jól kijön az anyósával? És miért nem?

Megkeseríti az életét? A pokolba kívánja? Vagy magyasztalja, amiért minden nap rásózhatja a porontyokat? Ön jól kijön az anyósával? Szavazzon!
Trágár viccek visszatérő témája az anyós, valamiért sokan érzik szükségét, hogy alkalmanként nem csak a négy fal között fejezzék ki iránta érzett ellenszenvüket. Néhány nőt az zavar, ha férjük az anyja első csettintésére ugrik, jön-megy, segít, míg neki órákig tartó könyörgésbe kerül ugyanezen feladat elvégeztetése a kedves hitvessel. Más arra panaszkodik, hogy férje folyton az anyja főztjéhez méri az övét, és valamiért sosem sikerül annyira jól az a húsleves. Vagy a már-már műtéti sterilségű anyós-lakást hozza fel példának, mikor otthon szalad a lakás.

Természetesen a férfiak is előszeretettel piszkálják anyósukat, amiért folyton náluk lebzsel, beleszól a családi életbe, vagy éppen mert minden karácsonyra ugyanazt hozza.

Anyósnak lenni tehát nem éppen hálás feladat, de létezik egyáltalán, aki sikerrel birkózik meg a feladattal? A szeretett anyós csak akkor jön, ha hívják, nem járatja feleslegesen a száját, bármikor – akár napokon át is – örömmel vigyáz az unokákra és nem szól bele a „fiatalok dolgába".

De vajon létezik ilyen? Ön jól kijön az anyósával? Vagy a pokolba kívánja? Szavazzon!

Olvasóink írták

 • 9. futóbab 2009. október 29. 19:32
  „Sajnos az enyém nem volt az.Sem a lánya férjét,sem engem a menyét halála napjáig nem fogadott el.A seggét is kinyaltuk,mégis utált bennünket.A gyerekeit sem úgy szerette ahogy egy anyához illő lett volna.Az unokáit egy kivételével ki nem állhatta,pedig elég sokat pedáloztak nála a gyerekeink.Az egyszem dédunokához sem vágott jó pofát.Talán saját magán kívül senkit sem szeretett.Mióta én megismertem,annak 35 éve,azalatt az idő alatt az összes rokonnal sikerült össze balhéznia.De hál égnek megszűntek ezek a gondok.Eltemettük,és azóta megszűntek a családi viták,azóta a férjem és sógornőm újra testvérek,az unokák a két családban egymásra találtak,a kis dédit pedig mindenki imádja.Sajnos azt kell hogy mondjam,az én anyósom egy kritikán aluli szarkeverő,utálatos nő volt.Mint embert sajnálom,de oly sok keserűséget okozott az egész rokonságnak,hogy azt kell mondjam,nagyon jó helyen van ott ahol van,és ha szól a kürtszó,mégcsak kaparni sem tud,mert elővigyázatosságból a család kérésére elhamvasztottuk.”
 • 8. Truder 2009. október 27. 18:33
  „Nekem 2 is van...(viccesen szólva:isten nem bottal ver!!:))
  De ez nem igaz az esetemben.
  Az egyik messzebb lakik,jól kijövünk,ritkán találkozunk.Egyébként is nevelt nekem egy csodás társat(igaz,ez nem csak az ő érdeme..)
  A másikkal is jó a kapcsolatom,kedveljük egymást!Amúgy meg hibája mindenkinek van.”
 • 7. Steff 2009. október 27. 17:52
  „Nagyon nem mondanám hogy anyósom van csak azt hogy leendő.De már most nem csipázot a csajt.Valamiért nem csipáz de nem is okolom miatta.Nem süllyedekle az Ő szintjére és nem kötekszek vele.Jobb ha nem is emlegetik elöttem.

  Az anyós akkor jó mikor a SÖR.
  -Hidegen az ASZTALON!!!!!!!!!!
  :D”
 • 6. laura01 2009. október 24. 10:40
  „Nekem nagyon nagy szerencsém van anyósommal, soha nem tudnék rá egy rossz szót sem mondani, mindig mindenben nagyon jó fej, ha esetlegesen néha vitatkozunk a férjemmel, nekem ad igazat, hiába az ó "kisfia"”
 • 5. deathbird 2009. október 23. 20:24
  „sokat nemlatom, unokai se.ugylatszik vannak fontosabb dolgok az eletebe”
 • 4. meir 2009. október 23. 15:38
  „Talalos kerdes!!
  Miert kell az Anyost arccal lefele eltemetni??
  ??!!?
  Mert hogy ha megszolalnak a trombitak a feltamadaskor,akkor is lefele kaparjon!!!”
 • 3. Gudianyu 2009. október 23. 13:54
  „Nekem csodálatos anyósom volt, 18 évig éltünk egy lakásban, egy hangos szó nélkül. Nem szólt bele semmibe, remekül főzött, a gyerekeim imádták. Ha - nagyritkán - veszekedtünk a férjemmel, mindig nekem adott igazat. Már jó pár éve halott, de én a mai napig szeretettel gondolok rá és áldom emlékét.”
 • 2. meir 2009. október 23. 10:48
  „OROK IGAZSAG!!!
  -"Az Anyos csak ugy jo ha Porh-anyos!!!"-”
 • 1. Jandex 2009. október 23. 10:33
  „Az enyém egy drága jó asszony,istenem csak nehogy érje valami! :))))))))”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megölt egy embert egy korcsolyázó medve

Korcsolyázó medve ölt meg egy embert és sebesített meg életveszélyesen egy másikat csütörtökön… Tovább olvasom