Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 25°C Még több cikk.

Olimpiai bajnok, politikus, műsorvezető is szexelt pénzért Kelemen Annával

Anna életrajzi könyvében rántja le a leplet minderről. Az ajánló alapján a szőkeség sok egykori szeretője retteghet, hogy kellemetlen részletek derülnek ki magánéletéről.
Az Ulpius-ház honlapján tegnap megjelent egy könyvborító, az alábbi címmel: A nép szolgálatában – Így szexel a magyar elit címmel. A könyvajánlóból az is kiderült, hogy olimpiai bajnok, politikus, műsorvezető és bundázó focista is retteghet, hogy nyomdába kerül a története.

– Erotikus életregény – így neveztem el a kötetem, amelyhez hasonló itthon még soha nem született. Sokan kérdezik, ki vagyok? Válaszolni képtelenség erre, egyedül ez a könyv mesélhet helyettem, hogy végre mindenki megismerjen és megértsen.

Volt, hogy egy család keresett meg, hogy összedobják a gyermeküknek a tarifámat, csak én vegyem el a szüzességét, az is előfordult, hogy bundázással megkeresett százezrek landoltak nálam. Van, aki képes volt havonta pénzt küldeni, csakhogy készenlétben legyek, és természetesen akadnak olyan ismert emberek is, akik évekig a rabságomban éltek.

Vesztenivalóm egyedül talán nekem nincs. Mindenki más, aki szerepet kapott az éle­temben, számoljon el a saját lelkiismeretével - mondta a Bors megkeresésére Annácska.

A megjelenésről Annácska egyelőre nem kívánt konkrétumot elárulni.

Borsonline.hu


hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Külföldi arákat ígérő honlapokra csapnak le a kínai hatóságok

Kínában a férfiak túlsúlya következtében virágzik a gyakran emberkereskedelmet magában foglaló… Tovább olvasom