Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Ő a világ legkövérebb babája!

A kis Aliyának szinte hetente új ruhákat kell venni, mert minden darabot nagyon hamar kinő. Jelenleg tíz hónapos és mintegy húsz kilót nyom.
Az indiai kislány súlya már a 19 kilót súrolja. Születésekor is súlyos baba volt, azt azonban senki nem tudja miért - írja a Metro.

Aliya Saleem már most egy három éves gyermek testsúlyával él, ami miatt orvosi segítségre lenne szüksége. Ennek költségeit azonban a szülő képtelen fedezni.

A kis Aliyának szinte hetente új ruhákat kell venni, mert minden darabot nagyon hamar kinő. Édesanyja cipelni is nehezen tudja, a baba nehézsúlya miatt magától ülni sem tud. Éjjel gyakran sír fel kétségbeesetten, mert nem kap levegőt.

További fotókért kattintson!
További fotókért kattintson!

A falu orvosa nem tudja, mi baja van a gyerekünknek – árulta el a férfi. El kéne költöznünk egy másik városba, hogy ott szakemberek vizsgálhassák meg, nekünk viszont nincs semmink, amiből ki tudnánk ezt fizetni - mondta el Aliya apja.

Időközben Aliya szüleinek sikerült konzultálniuk Delhi egyik kórházának orvosával. Dr Chugh szerint kóros elhízásról is lehet szó, de a hormonzavart sem zárja ki. Hozzátette, Aliya a legnehezebb tíz hónapos baba, akit eddig látott.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Továbbra is Bill Gates a világ leggazdagabb embere

Az amerikai üzletember vagyonát 79 milliárd dollárra becsülte egy tekintélyes pénzügyi magazin. Tovább olvasom