Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Nyered, ha mered: nem a ruha teszi

Kovács Áron egész Magyarországot keresztbe-kasul utazta a Nyered, ha mered stábjával. Két és fél hónap alatt volt ideje megismerni két útitársát, az apa-fia szállító brigádot, akik bizony kenterbe vertek volna jó pár játékost, ha részt vesznek a kvízjátékban.
A VIASAT3 Nyered, ha mered című utazó kvízműsorában több mint 6000 km-t tett meg a stáb együtt, így nem csoda, hogy összekovácsolódott a csapat. A közös zötykölődés alatt Kovács Áron műsorvezető, aki a két morcona szállítóval utazott együtt, kíváncsiságból tesztelte a kvízkérdéseket az apa-fia pároson. A srácok rendre 80-90 %-ban teljesítettek az általános műveltséget igénylő feladatokon, így feladták a leckét sok játékosnak is.
„Jó kis üzenet ez azoknak, akik ruhatípus szerint osztályozzák az embereket. Mindenki tud meglepetést okozni. A mi kis road shownk során számos helyen megfordultunk, megtapasztaltuk az emberek vendégszeretetét, ahogy beengedtek bennünket az életterükbe, a magánszférájukba. Különböző sorsú, élethelyzetű embereket láttunk, de az állíthatom, hogy a tudás nem a státusztól vagy a pénztől függ."


A kvízjátékában elvesztett tárgyakat a Viasat3 jótékony célra ajánlja fel, a műszaki és háztartási cikkeket a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyezi el a rászorulóknál. A műsor utolsó adásait a héten csütörtökig láthatják este hattól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megjárta egy férfi okos műlábbal a 103 emeletet

Gondolatvezérlésű robot műlábbal gyalogolt fel a 103 emeletes chicagói Willis felhőkarcoló tetejére… Tovább olvasom