Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Nyakfájásra panaszkodott, két nap múlva meghalt a fiatal nő

Andrea tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából. Eleinte csak nyakfájásra panaszkodott, ám két nappal később már a sebészek sem tudták megmenteni az életét.
Andrea Dale azt hitte, csak meghúzott egy izmot, így nem is szentelt különösebb figyelmet a nyakát zsibbasztó fájdalomra. Állapota azonban folyamatosan romlott, hamarosan már mentőt kellett hívni hozzá - idézi a Bors.

Ekkor már egyértelmű volt, hogy a baj sokkal nagyobb, mint gondolták. Két nappal később koponyaűri vérzés vitte el. Az orvosok megműtötték, ám akkor már ez sem segített. A nő csupán 30 éves volt.


Andrea Dale egy autósiskolában dolgozott, mellékállásban pedig egy biztonsági cég alkalmazottja volt. Kriminalisztikát tanult, egészséges és fitt életet élt. Halálát szülei, testvére, valamint szerelme, Ashley Platt is hitetlenkedve fogadta.

"Mindez a semmiből jött. Egy kis fájdalommal kezdődött a nyakában..." - mesélte a fiú, aki nyolc éve élt együtt a nővel. "Nagyon pozitív személyiség volta, aki mindig vidám és udvarias. Egyszerűen csodálatos volt. Az emberek nagyon nehezen találtak benne bármi negatívat." - olvasható a Mirror oldalán.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

13 éves szörfözővel végzett egy cápa

A cápa leharapta a fiú lábait és kezeit. A mentőszolgálat közölte, hogy munkatársai azonnal a… Tovább olvasom