Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Nyakát törte a vidámparki hullámvasúton

A férfit a menet után a kocsi lábterében találták meg, nyakát eltörte, feje lebukott, elkékült és elfeketedett. A sebészek szerint a férfi soha többé nem fog tudni mozogi.
Robert Sycamore a Blackpool Pleasure Beach vidámpark Grand National fantázianevű hullámvasútra ült fel unokaöccsével. A menet után a kisfiú üvöltve és sírva érkezett vissza a hullámvasút elejére.

Robert és unokaöccse az indulás előtt.
Robert és unokaöccse az indulás előtt.

A kisifú édesapja elmondta, Robertet a kocsi lábterében találták meg. Nyakát eltörte, feje lebukott, elkékült és elfeketedett. Azt mondja, valóságos csoda, hogy a súlyos baleset után a férfi életben maradt.

Az 58 éves férfit azonban gépek tartják életben, szívét és tüdejét mesterségesen működtetik. A sebészek szerint a férfi súlyos sérülései miatt soha többé nem fog tudni mozogi, jobb esetben is apró és erőtlen mozdulatokat fog tudni megtenni, amennyiben felépül.A család nem hibáztat senkit, teljesen tanácstanaul állnak a történtek előtt. Senki nem tudja ugyanis hogyan és mi történt, a férfi valószínűleg beütötte a fejét a menet altt, biztosat azonban senki nem tud mondani.

A Grand National fa hullámvasutat 1935-ben tervezték. A vasúton két vágányon "versenyez" egymással a két párhuzamosan futó kocsi, melyek a 2012 méter hosszú pályán a 80 kilométer per órás sebességet is elérhetik.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pásztory Zoltán, az Illés együttes dobosa 70 éves lenne

A Kossuth-díjas Illés együttes dobosa október 31-én lenne hetvenéves. Tovább olvasom