Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Nemzetközi díjat kapott a TV2 műsorvezetője

A TV2 anyavállalata, a ProSiebenSat.1 által szervezett nemzetközi versenyen a tavalyihoz hasonlóan ismét díjazták a TV2 munkatársát: Kárász Róbert nyert a „Társadalmi felelősségvállalás" kategóriában.
Immár második alkalommal hirdette meg a TV2 anyavállalata, a ProSiebenSat.1 a "P7S1 Allstars Award" elnevezésű, az egész cégcsoportra kiterjedő versenyét. A P7S1 Allstars Award-ot ezúttal is négy kategóriában hirdették meg. A győzteseket egy 13 tagú zsűri választotta ki Thomas Ebeling, a ProSiebenSat.1 vezérigazgatójának vezetésével.

A kategóriák a következő voltak:
„Kreativitás & Innováció" - kimagasló ötletekért és eredményekért
„Üzleti teljesítmény" - kivételes üzleti eredményekért és kimagasló üzleti teljesítményért
„Legnagyobb tehetség" - kimagasló munkatársak és fiatal tehetségek részére
„Társadalmi felelősségvállalás" - kivételes tettekért a társadalmi felelősségvállalás területén

A díjátadóra július 26-án került sor Münchenben, ahol a TV2 műsorvezetője, Kárász Róbert vehette át a P7S1 Allstars Award díját a „Társadalmi felelősségvállalás" kategóriában, melyet a „Fogadj örökbe egy macit!", és az idén már második alkalommal megrendezett „Ezer Lámpás Éjszakája" elnevezésű kampányokért kapott.

„Ez a legnagyobb elismerés, amiben valaha részem volt. Nagyon büszke vagyok, hogy a TV2 felismerte a társadalmi felelősségvállalásra épülő kampányaim fontosságát és támogatásával hozzájárult azok sikerességéhez. Számomra már az is elismerés volt, hogy jelöltek erre a nemzetközi díjra. Ez a győzelem újabb lendületet ad ahhoz, hogy méltó módon folytathassuk a két kampányt és új ügyeket is felkaroljunk" – mondta Kárász Róbert.

Kárász Róbert
Kárász Róbert

Az Ezer Lámpás Éjszakája, egy 2011-ben életre hívott kampány, melyet idén már 6 hazai nagyvárosban rendeztek meg. Célja, hogy segítséget nyújtson az eltűnt gyerekek felkutatásában, felhívja a figyelmet a csellengés veszélyeire és a megelőzés fontosságára.

A Fogadj örökbe egy macit! kezdeményezés célja egyrészt az, hogy felhívja a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy hazánkban a megváltozott munkaképességűek mindössze 10-15 százalékát foglalkoztatják, másrészt, hogy tevőlegesen is, munkahelyteremtéssel segítse érintett honfitársainkat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Trilógia lehet A hobbitból

A film bővítésével kapcsolatban a rendező-producer Peter Jackson és a Warner Bros filmstúdió között… Tovább olvasom