Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Németh Kristóf: Remek tükör nekem Lóci

Vidámabb a lelkem, mint pár éve volt – vallotta be Németh Kristóf az RTL Klub Portré című műsorának minapi felvételén.
A színész, producer, színházigazgató őszintén beszélt azokról a jó és rossz dolgokról, melyeken az elmúlt években keresztülment.

- A kisfiam, Lóci szeptemberben iskolába megy, abba az intézménybe fog járni, ahová én is jártam általánosba. Mivel imádja a zenét, ezért ének-zene tagozatos sulit választottunk neki, közösen az anyukájával, teljes konszenzusban. Igaz, többet is megnéztünk előtte – mondja Kristóf, aki sosem titkolta, kisfia élete alfája és omegája. – Vicces, mert már most azt jósolják, hogy két méter magas lesz. Nyurga kisfiú, már majdnem akkora, mint az anyukája, pedig Niki sem kicsi. Sokban hasonlítunk egymásra, a volt feleségem sokszor mondja, hogy „remek tükör neked Lóci". Egyébként érdekes, hogy míg társaságban amolyan mimóza, jókisfiú, ha kettesben vagyunk, azért vívjuk rendesen a mi kis meccseinket egymással – áradozik kisfiáról Barabás Évinek a vasárnap éjjel látható műsorban.

Németh Kristóf beszél arról is, hogyan sikerült a Játékszínből közkedvelt, teltházas teátrumot csinálniuk, sőt, elárult terveikből is néhányat. Például, hogy hívnának neves külföldi színészeket, valamint decemberben bemutatnák Csukás István új mesejátékát Szegény Gombóc Artúr címmel. Ebben Pom-pom főhősei mellett új szereplők is megjelennek.

- El tudod képzelni azt az üzleti meetinget, ahol ülünk öltönyben, nyakkendőben és Pista bácsi arról beszél, hogy a mesében feltűnne „Nulla kilométerkő", mint szereplő? Aki nagyon szeretne utazni, de hát nem tud! Ilyenkor mindannyian azt érezzük, milyen szerencsések is vagyunk, hogy azt csinálhatjuk, amit szeretünk. A színház a szívünk csücske – teszi hozzá Németh Kristóf, aki elmondta, a Barátok köztből nem véglegesen írták ki az általa megformált Kertész Gézát, valamint megtudhatják a nézők, hogyan és milyen színházi produkciót hozott létre mindössze 16 évesen.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűsarkúval szúrta fejbe élettársát, életfogytiglant kapott

A felbőszült nő egy heves vita közben tűsarkú cipőjének 12 centiméter hosszú sarkával 25-ször fejen… Tovább olvasom