Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Nem lesz idén Hegyalja Fesztivál

Elmarad a Hegyalja Fesztivál: a területen zajló és tervezett munkálatok miatt nem lehet biztonsággal megrendezni az idén az eseményt - erősítette meg a fesztivál Facebook oldalán közölt hírt a szervezőség kedd este.
"A Hegyalja Fesztivál területén folytatott és tervezett munkálatok következtében az idei Hegy’ elmarad. A végsőkig küzdöttünk ennek elkerülése érdekében, de sajnos a döntés elkerülhetetlenné vált. Nincs olyan lehetőség, amellyel megváltoztathatnánk a dolgok állását" - olvasható a rendezvény Facebook oldalán.

A közlemény
A közlemény

A Hegyalja fesztivál szervezősége az MTI kérdésére kedd este megerősítette a fesztivál elmaradásának hírét, mint nyilatkozták, ebben az évben nem tartják meg máshol sem a fesztivált.

"A környéken nem állt rendelkezésre olyan terület, amely 100 százalékig megfelelt volna a szigorú előírásoknak. Ha más városban, más régióban lett volna megtartva, az már egy teljesen más fesztivál lett volna" - áll az esemény Facebook oldalán.

A Hegyalja Fesztivált tavaly rendezték meg 14. alkalommal Tokaj és Rakamaz térségében. A fesztivál az utóbbi években 80 ezer körüli látogatót vonzott.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Smink nélküli szelfikkel gyűjtöttek 8 millió fontot a rák ellen

Számos színésznő és énekesnő is elküldte a Facebookra, a Twitterre vagy az Instagramra sminktelen… Tovább olvasom