Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Nem lábszag, hanem halott csecsemők okozták a bűzt a házban

Nyolc újszülött gyermeke holttestét rejtegette az asszony. A kicsikkel azért végzett, hogy a saját apjával való kapcsolatát eltitkolja.
Dominique Cottrez esete alighanem a modern kori francia történelem egyik legbrutálisabb ügye: a most 51 éves, nővérként dolgozó asszony összesen nyolc gyermeknek adott életet apjával való, gyermekkora óta tartó kapcsolatából - és mind a nyolccal végzett is közvetlenül a születésük után. A holttestek közül kettőt családi házuk kertjében rejtette el, a többit pedig a ház különböző pontjain, műanyag zsákokba burkolva - írja a borsonline.hu.

Cottrez felnőtt lányai többször is panaszkodtak a ház különböző pontjain érezhető különös szagokra, ám nem is sejtették, milyen sötét titkok rejtőznek otthonukban.

Az asszonyt először nyolcéves korában erőszakolta meg a saját apja - az eleinte kierőszakolt, később pedig önkéntes együttlétek azonban hamarosan rendszeressé váltak. A nő bevallása szerint szerelmes volt az apjába - jobban szerette őt, mint a férjét, felnőtt lányai apját. Ugyanakkor igyekezett titokban tartani a kapcsolatot: 1989 és 2007 között nyolc alkalommal született gyermeke a vérfertőző együttlétekből. Mind a nyolc újszülöttet megfojtotta és elrejtette. Kapcsolatuk a férfi 2007-es halálával ért véget. A testeket három évvel később fedezték fel...

Borsonline.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így ébred a morcos kutya - videó

Egészen elképesztő hangokat ad ki magából ez a kutya. Tovább olvasom