Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Nánási: Nóri nem egy csináltmaca, erotikus, naturális lány

Óriási vihart kavart az elmúlt hetekben a Szombat esti láz műsorvezetőjének házassági válsága. És bár a felek nem mesélnek a szakítás körülményeiről, annyi kiderült: a négy hónapos házasságnak Ördög Nóri (28) vetett véget. Csak azt nem tudni, pontosan miért.
Az viszont biztos, hogy a gyönyörű tévés azóta Nánási Pál fotós oldalán megtalálta a boldogságot. A fiatalokat egy közös munka hozta össze, amelynek részleteiről az RTL Klub Reflektor című műsorában meséltek. A felvételek még azelőtt készültek, hogy szerelmük nyilvánosságra került volna. Nánási szavaiból egyértelműen látszik, a lány valósággal elbűvölte őt.

– Nóri nem egy „csináltmaca", hanem egy igazán erotikus, tiszta, naturális lány – vallotta be őszintén a műsorban.

– Ő egy igazi természetes, hétköznapi szépség, akinek olyan adottságai, vonásai vannak... Ráadásul ami belülről árad belőle, az is lenyűgöző.

Természetes szépség. Nánási Pál szerint Ördög Nóra egy igazi természetes szépség, akinek lenyűgöző kisugárzása van
Természetes szépség. Nánási Pál szerint Ördög Nóra egy igazi természetes szépség, akinek lenyűgöző kisugárzása vanNóri pedig tökéletes partnerre talált a fotósban, akivel megvalósíthatta álmát. A vihar előtti csendben, a fotózás alatt még szívesen mesélt a vágyairól.

– Volt bennem egyfajta vágy, hogy ezt a jókislányos képet, amely rólam kialakult, szeretném egy kicsit bemaszatolni, bekoszolni, mert szerintem annyiféle szín van még bennem, amit szeretnék megmutatni. Ez az egyik oldalam, amely most egy kicsit erősebben kidomborodhat – árulta el Nóra.

Fotós szemmel. Nánási Pál fotózta a Playboyba a műsorvezetőt
Fotós szemmel. Nánási Pál fotózta a Playboyba a műsorvezetőt


A köztük kialakult vonzalmat pedig nem csak ők érezték. Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője már akkor célzott arra, ki tette meg az első lépést:

– Ezek ritka izgalmas képek. Nánási mindent bevetett, az összes trükkjét. Azt gondolom, Nóri pedig élvezte a dolgot – árulta el Radnai, miközben Nóri egyetértően bólogatott.

Olvasóink írták

32 hozzászólás
12
 • 32. Sagittarius 2009. január 07. 16:57
  „Köszi "aha."! Ciánt vettem volna rá látatlanban! :-))))))))))))))))))”
 • 31. Sagittarius 2009. január 07. 16:56
  „No, a végén közös nevezőre jutunk! Legyen meg a hírdetők öröme! :-)))))) Viszont a gondom maradt gond! Az általad felvetettek közül egyik sem indokolja azt, hogy törlődjön a szövegdoboz tartalma. Nekem pedig ez a gondom, semmi más. Miattam frissítgethetik az oldalt automatán percenként is, ha ez pénzt hoz a konyhájukra, de ettől még a szövegmező maradhatna sértetlen. ....és akkor mégjobban szeretnénk a helyet! (..nyal...nyal...) :-)))))))))”
 • 30. aha. 2009. január 07. 16:47
  „Sagittarius

  Most informáltam le ezt a Promt gyereket, hát erősen érintett ezekben a dolgokban! A hozzászólása nem a véletlen műve.:))”
 • 29. Prompt 2009. január 07. 16:43
  „Kedves Sagittarius!
  Én sem tudom pontosan, hogy mi értelme van, de talán annyi lehet, hogy újabb oldalletöltésnek számít (aminek örülnek a hirdetők), plusz ha valaki nyitva felejti az oldalt és később visszanéz rá, akkor már a frissült tartalmat látja. A frissülésnek és a hozzászólások kezelésének amúgy nincs köze egymáshoz, a hozzászólások kezelése ajaxos gondolom, azért sem frissül az egész oldal, mikor az "elküldöm" gombot megnyomod. Ez az automatikus frissítés meg a már említett meta tag-nek "köszönhető". Ha sokakat zavarna, biztos kivették volna már, én nem tudom (vagyis firebuggal ki tudom a sajátomból, de a tiédből nem), de engem nem is zavar.”
 • 28. Sagittarius 2009. január 07. 16:38
  „....akkor folytatom! Hiába írom meg fő művem első 6 fejezetét 2 perc alatt, ha prosztatanagyobbodás, hasmars, vagy más emberi problémák az elkövetkezendő 27 percet a számítógéptől távol eső helyen töltetik velem. Éppen akkor, és éppen menthetetlenül.
  Az OFF-olásról. Abban megegyezhetünk, ezek nem szokványos topicok ahol egy konkrét jól behatárolható témát vetnek fel, és boncolgatnak. Ez profitorientált részleg, reklámokkal, "fizetős" szolgáltatásokkal. Evidens, hogy itt a lényeg a minél több látogató bevonzása, hiszen sok látogatónak az a százaléka is sok, aki bekajálja a reklámot. Márpedig a cél ez. Előtanulmáyainkból tudjuk, " a rossz reklám is jó reklám". Itt egy topic offolás rengeteg olyan embert is bevonzhat, ittarthat, akik normál esetben 10 másodpercet sem töltenének el. Lásd: "Fejberakétázta magát" cikk. Konklúzió: Amennyiben Te lennél az itteni webmester, sürgős webmarketing utánképzésre lenne szükséged.”
 • 27. PrettyWoman 2009. január 07. 16:37
  „Nana! Kikérem magamnak! Én igenis végigolvasom a hosszabb hozzászólásokat is, és mindig megnyugszom olyankor, hogy nemcsak engem vert meg az isten szószátyársággal. Én is gyakran jártam így, ahogy egyik kedves fórumozó. Nekem is mondta a párom, hogy írjam meg word-ben és másoljam be. De hát ugye én is mindig úgy futok neki (optimistán), hogy most rövid lesz... Aztán az eredményt általában ismeritek.
  Egyébként a Nórira való ráugrás kapcsán az még meg sem fordult senki fejében, hogy esetleg nem is fellángolásról és megkívánásról szól csak a történet? Lehet, hogy ez az évszázad szerelme. Honnan tudjuk? Majd kiderül úgyis. Egyébként pedig valaki a kérdésében is megfogalmazta a választ (szerintem), hogy hogy lehet felrúgni egy jól működő kapcsolatot egy fellángolásért? Hát úgy, hogy talán itt nem erről volt szó, vagyis nem volt az olyan jól működő házasság (mármint a fotósé). Egyébként nem egy életbiztosítás egy ilyen Nánási Pali feleségének lenni. Állandóan szép meztelen fiatal nőket fényképez, hát, ha nem kívánná meg őket a bizalmas munka során, akkor ott valami gond lenne az ürgével. Mert ez egy bizalmas légkört igénylő munka, azt már sokszor elmondták. Ahhoz, hogy szegény fotós cseppet se inogjon meg, talán engem kéne fényképeznie. Viszont akkor a kutya se venné meg a lapot.”
 • 26. Sagittarius 2009. január 07. 16:13
  „Kedves Prompt!
  Köszönöm a tájékoztatást. Látod, erre nem is gondoltam, hogy megsasoljam a forráskódot. 29 perc, ...mi értelme? Töröld ki ezt a <META> -t.
  Szívem szerint saját hatáskörben dönteném el, mikor írok, és mennyit. Abban viszont igazat adok, hogy a 4 sornál hosszabb szövegeket az emberek 80%-a egyszerűen olvasás nélkül átugorja. A technika ezen felével akkor sem vagyok elégedett, és szerintem jó sokan vagyunk ezzel így. Attól sem lesz feltétlen jobb valami, ha az 30. századi. Főleg, ha az minden logikát, és gyakorlatiasságot nélkülöz. Hűűűű, be is fejezem, több lett 4 sornál assszem.”
 • 25. Prompt 2009. január 07. 15:49
  „Jó, hát off volt kicsit, de hát ha már ti is, gondoltam én is.. :)”
 • 24. Szilágyi_Zsolt 2009. január 07. 15:33
  „Prompt, ez nem volt annyira jó hozzászólás.”
 • 23. Prompt 2009. január 07. 15:16
  „Sagittarius: 29 percenként (<meta http-equiv="refresh" content="1740" />) frissül az oldal automatikusan, ha ennyi idő alatt nem tudsz megírni egy hozzászólást, akkor inkább ne írj. Arról nem is beszélve, hogy fordított arányban áll a hozzászólások karakterszáma az azt elolvasók számával, tehát minél többet írsz, annál kevesebben fogják elolvasni. Ha meg nem foglalkoztat, hogy mennyien olvassák el, mert egy embernek szánod, akkor "offolsz", tehát nem tartozik a cikkhez a mondandód, úgyhogy még annyira sem ide való. Amúgy meg szidhatjátok a webdesignert, ő csak a design-ért felelős - ahogy a nevében is benne van -, a programozásért az oldal programozói a felelősek. Amúgy meg nem múlt századi a technika, inkább azok azok, amiket Te említettél. Külön frame-ben, külön ablakban, omg..”
 • 22. Sagittarius 2009. január 07. 14:53
  „Köszi, mentem a címet! Mostanra elég jól lenyugodtam, (csak a szám széle remeg) majd legközelebb hírtelen felindulásból, írok egy olyan nehezen zsebretehetőt, amiről még a virtuális nyomdafesték is lepattog. Gondolom többeket nem érint ez a probléma, akik 10 ujjal golyószóró módjára képesek gépelni. Sajnos én hosszú évek alatt sem bírtam 2 x 1 ujjnál tovább jutni, ezért okoz lelki törést egy ekkora lélegzetű szülemény elvesztése.”
 • 21. Szilágyi_Zsolt 2009. január 07. 14:45
  „Hát, mondom, ehhez én sajnos nem értek, de talán írj egy panaszlevelet az ügyben az illetékesnek.

  "Webdesign: Koncz Szabolcs
  e-mail: koncz.szabolcs@kisalfold.hu"

  Szerintem ez az úr lesz az, aki a honlapszerkezetért felelős. Próbáld meg.”
 • 20. Szilágyi_Zsolt 2009. január 07. 14:41
  „Különben meg tipikusan ezekben a fellángolásos esetekben szokott előfordulni, hogy pár hónap után kiderül: nem mind arany, ami fénylik. Nem is kell megvárni a Zotya által említett ráncokat, lelöttyedő melleket. Elég az összeköltözés, aztán jönnek majd ott is a koccanások, súrlódások (mert anélkül nem létezik kapcsolat), majd a végén a férfi szedné a sátorfáját, és menne vissza a feleségéhez, aki viszont nem biztos, hogy megbocsájt, mert a nők nem nagyon szeretik, ha női méltóságukban alázzák meg őket. És már kész is a helyzet: a feleség szenved, de nem akar visszamenni, hanem majd szép lassan megbékél, de egy másik férfi oldalán. A fiatalabb nő sem igazán érzi jól magát, hiszen egy idősebb, nyilván vagyonosabb férfi mellett biztonságban érezte magát, most ennek annyi. A fickó meg teljesen elveszti a lába alól a talajt. A házi tűzhely békessége és nyugalma odavan, nincs senkije, üres az élete. Ilyenkor szokott jönni az alkohol... Hát ér ennyit egy másik lyuk? (Már elnézést a keresetlen megfogalmazásért...)”
 • 19. Sagittarius 2009. január 07. 14:39
  „Igen, azt megértem, hogy automatán frissít, azért, hogy netán aki hosszabb időre idetelepül adott oldalra, anélkül is hozzájusson a legújabb beírásokhoz, hogy a frissítés gombra katogtatna, vagy F5-öt nyomkodna. Ez viszont nagyon "gázas" hogy mint a "piros ász" visz mindent. Ennyire komoly oldalon illene azért már nem "múltszázadi" technikát alkalmazni. Megoldás van bőven (kölön frame-be tenni, külön ablakba tenni ) a szövegdoboz változatlanul hagyására. Tényleg, ilyent már csak nagyon hanyag webmesterek engednek meg maguknak.”
 • 18. Szilágyi_Zsolt 2009. január 07. 14:34
  „Tricse, persze, megingani meg lehet, sőt, amelyik férfival nem ez történik, annak alkalmasint valami baj van a nemi ösztöneivel. De az általuk okozott megingás, hogy Hú, de megkívántam ezt a nőt!, még nem jogosít fel arra, hogy otthagyjam érte a szerető feleségemet, esetleg családomat. Az ösztönt nem lehet befolyásolni (pont ettől ösztön). Viszont nekünk, embereknek, nemde azért van értelmünk, hogy szükség esetén felülírjuk vele az ösztön parancsát?
  Tegyük fel, hogy az utcán sétálok, és megéhezem. Meglátlak, amint kakaós csigát bontogatsz egy zacskóból. Mit mond az értelmem? Azt, hogy lépjek oda hozzád, és kérdezzem meg: Elnézést, meg tudná mondani, hol találok a közelben élelmiszerboltot? És mit mond az ösztönöm? Hogy essek neked, verjelek fejbe és vegyem el a kakaós csigádat. Mi lenne, ha én is meginganék, és csak úgy összeverekednék egy vadidegennel az élelemért, mert az ösztönöm azt parancsolja, hogy egyek? És ha mindenki megingana, és az ösztöneire hallgatna, szerte a világban? Fél perc alatt összeomlana az emberi civilizáció.”
 • 17. jockey 2009. január 07. 14:15
  „Azt megértem, hogy elkapta a csajt, de miért kellett ezért felrúgni egy 4 hónapos házasságot, ha az egyébként jól működött. Ha meg már 4 hónap után sem működött jól, akkor minek házasodtak össze?”
 • 16. Szilágyi_Zsolt 2009. január 07. 14:09
  „Nem, ez magától, rendszeresen frissül úgy is, hogy (legalábbis szerintem) semmi változás nem történik az oldalon. Én sem látom, mi értelme van ennek, de nem is találgatok, mert nem értek a honlapszerkesztéshez. Mindenesetre velem 2-3-szor játszotta el az oldal, hogy a gondosan megfogalmazott hozzászólásomat az elküldés előtti átolvasás utolsó pillanatában eltüntette, aztán meguntam ezt. Azóta a hosszabb bejegyzéseket mindig szövegszerkesztőben írom meg. Vagy azt is tudom javasolni, hogy 2-3 percenként kijelöljük az addig begépelt szöveget, rákattintunk jobb egérgombbal a Másolásra, és ha esetleg közben frissülne az oldal, akkor a Vágólapon megmarad a munkánk: az ablakba visszaillesztve lehet folytatni.”
 • 15. zotya975 2009. január 07. 14:07
  „Persze senki sincs fából nem azt mondom, hogy az ember nem inog meg, de nem vagyok állat, hogy az ösztöneim irányítsanak, ha látom hogy mire megy ki a szitu, akkor lelépek, és nem várom meg amíg a dolgok kicsúsznak az irányításom alól.”
 • 14. Sagittarius 2009. január 07. 14:03
  „Megnyugtattál, mert azt gondoltam Vágóval csak én vagyok így. Egyszerűen siralmas az egész. Maximálisan tiszteltem a "csókát" eddigi élete produktumáért. Hatalmas, szerteágazó tudásáért, kultúráltságáért, és úgy összességében minden erkölcsi, és emberi tulajdonságáért, a (szó legjobb értelmében vett) arisztokratikus kiállásáért. Na, aztán ezzel a reklámhúzásával előttem végleg lepattant! Pontosan úgy vagyok vele mint gyurcsányival { :-))))} abban a pillanatban másik adóra váltok, mihelyt a feje megjelenik a saját TV-mben a saját otthonomban!!! Lehetőség szerint nem megvárva, hogy megmukkanhasson.”
 • 13. tricse 2009. január 07. 13:51
  „Az mentse fel a családszétszedés vádja alól a bigét aki meg tudná állni,hogy ne ugorjon rá amikor ott illeg-billeg előtte egy szál beakarommaszatolniajókislányosképemet mosolyban! Nem is férfi aki meg ne ingott volna ebben a helyzetben még akkor is ha a legtökéletesebb,legszeretőbb asszonyka várja otthon!”
32 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Diákíró-verseny

Magyarország - Középiskolás és egyetemista diákoknak hirdette meg országos diákíró-versenyét a… Tovább olvasom