Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Nagy nap: összeházasodott Orbán Ráhel és Tiborcz István - galéria

Az egyházi esküvőről már megjelentek a nyilvános fotók. Nézze meg Ön is Orbán Ráhel és Tiborcz István egybekelését!
Az egyházi esküvőről már megjelentek a nyilvános fotók. Nézze meg Ön is Orbán Ráhel és Tiborcz István egybekelését!

Orbán Ráhel és Tiborcz István egyházi esküvője a Margit körúti ferences templomban. Fotó: MTI/Burger Barna (galéria)


Korábban

Csabdi felé kátyúk tűntek el, Budán járdát javítottak, rácsot festettek a templom közeli utcában. Persze lehet, mindez véletlenül esik egybe a miniszterelnök lányának esküvőjével - írja a Bors.

Bejárta a hazai sajtót az a hír, hogy a Tiborcz-tanyához vezető utat a lakodalom miatt újra aszfaltozzák a násznépnek, illetve a menet útvonalán több javítási munka is zajlik.

Részletek és fotók itt!>>

Borsonline.hu

Olvasóink írták

48 hozzászólás
 • 48. oxana 2013. szeptember 09. 19:36
  „46. nagytibi

  Est elött ne dicsérd a napot.”
 • 47. szimre50803 2013. szeptember 09. 11:18
  „Még egy nap, aztán mint ahogy szokták mondani, minden csoda három napig tart! Nagytibi! Örüljetek hogy a ti zsebeteket jól megtömte, és nem kell irigykedjetek! Remélem még további négy évig tömi a bukszátokat, hogy azután is le tudjátok sz...i a szegény embert! Az igazi vesztes pedig az, aki csak egyoldalúan tudja értékelni az ország helyzetét! Röhögni meg Orbán is rá ér, ha megnyeri a választásokat, majd utána a nagy költekezés, osztogatás a visszájára fordul, amire sajnos ő maga, és mi is rá fogunk döbbenni! Ne legyen igazam, de még egyszer nem lesz magánnyugdíj pénz!!!”
 • 46. nagytibi 2013. szeptember 09. 08:26
  „irigykedtek mi szerencsétlen balosok, jövőre akkora pofont kaptok a választásokon, hogy a másikat a fal adja, Orbán meg jobban fog röhögni (meg mi is), mint a fenti képen!Igazi vesztesek vagytok...”
 • 45. főnökség 2013. szeptember 09. 07:50
  „Felháborító, hogy mennyi rosszindulatú ember akad errefelé! Nekem se tartozik O.V. a kedvenceim közé, de azért azt meg kell hagyni, nagyon emberien nyilatkozott lánya esküvője kapcsán a tévében. Mint egy lányát éppen férjhez adni készülő apa, nem mint egy politikus. De így van ez rendjén, jól kezeli a dolgokat!
  Az meg, hogy az esküvő már hetek óta téma, nem meglepő! Mégiscsak az ország második legnagyobb emberének lányáról van szó. Azt nem gondolnám, hogy közpénzen csináltatott ezt vagy azt, festés, aszfaltozás stb... Nem kell mindenbe rosszat feltételezni, ezt mindenki így csinálná, ha lehetősége lenne! Mégiscsak az elsőszülött lánya ment férjhez. Egy szülő, ha megteheti, igenis tegye így!!!”
 • 44. Mankapunka 2013. szeptember 09. 00:51
  „Mert nekik a politika átitatta már az elméjük, és "válogatnak" a szebbnél szebb lányok között. Én elárulom neked, ők azért ilyenek, mert vagy nők, és irigyek rá, vagy férfiak, és örülnének, ha egy ilyen csaj legalább egy estére a közelükbe szagolnának.

  Minket meg már ennyi idősen az érdekel, hogy melyikért nem büntetne már meg a bíróság, nem azzal foglalkozni, hogy ki az apja, az a kutyát nem érdekli. Sárikát még nem vizslattam meg, mert leragadtam a Ráhelnél.

  Lesznek ezek még idősebbek is, még fogják megnyalni a sót, mint a kecskék. :)”
 • 43. Demalgon 2013. szeptember 09. 00:50
  „igaz lyukas cipő, valóban pszichésen sérültek vagyunk, mert nincs az orrunkban karika, nincs benne kötél és nem használják metántermelőnek a szánkat, mint a tied és hasonszőrű társaidért. Aki nem fekszik be a vezetődnek az mind problémás, ezt is tudjuk. De tudod ... annyi jóindulat van feléd, felé, amennyi jóindulat van neki az emberek felé. Az pedig stabil zéró. A gyerek meg olyan lesz, amilyen hátteret hoz otthonról, azt minden más alig korrigálja. Remélem normálisabb és több esze van, mint az apjának. Te meg csak ajnérozd a narancsvörös pártünnepélyeket. Addig a pszichés egyedek élik a saját, normális életüket, behódoltság nélkül.”
 • 42. Túrabakancs 2013. szeptember 08. 19:54
  „Manka!
  Bizony helyes a Ráhel leányzó, viszont a Sára nevű lányuk sem akármi lesz pár év múlva,
  vagyis már most is! :)
  Van pár fanatikus Orbán-fóbiás hozzászóló itt, akiknek stílusa miatt rájuk én az ember jelzőt
  nem is igazán használnám.
  Demalgon+Vikri!
  Ti kimondottan rosszindulatú, vélhetően pszichésen sérült emberek vagytok.
  oxana! /21/
  Kellemesen csalódtam most benned.
  Ennyit kellett volna a többieknek is írni erről a házasságról, nem többet!”
 • 41. Mankapunka 2013. szeptember 08. 18:22
  „captain

  Aki abban a helyzetben van, az csak jól járhat. Olyan ember még nem volt, aki örökké élt volna, de olyan ember volt, aki tudta, hogyan kell a pénzt élvezni.

  oxana Miniszoknyában meg azért mentek a lányok, hogy az esti lagziban találjanak maguknak hapit, aki majd "jól lerendezi" őket, mai világban más az erkölcs, mint régen, ezt ne felejtsd el. Hidd el, Ráhel barátnői arra is képesek, elkérjék a Jaguar kulcsát, hogy itt szexeljenek egyet.”
 • 40. ambipoor 2013. szeptember 08. 18:08
  „Névtelen, bátor emberek irigy, tanulatlan, gátlástalan, buta "kommentárjai", melyek jellemzik teljes belső lelkivilágukat és IQ szintjüket.....Ők az "írás" után megnyugodtak: "mer jól megmondták!" Egészségükre és aludjanak jól! :)”
 • 39. Filtec 2013. szeptember 08. 17:12
  „29. somy75

  Remélem, ha Gyurcsány, Mesterházy, Bajnai gyerekeinek lesz az esküvője, akkor is ilyen részletes listát fogsz írni!”
 • 38. An0nim77 2013. szeptember 08. 14:50
  „LUcius Cornelius Sulla Felix módszere kéne a politikai elit megrendszabályozásához. Sulla és a proscriptios listák. ÍNem írok többet, mert nelég, hogy innét kitiltanak, hanem holnap még a TEK is megkeres”
 • 37. tomas 2013. szeptember 08. 10:57
  „Minden csoda 3 napig tart.”
 • 36. Karcsika 2013. szeptember 08. 10:54
  „háté
  Úgy emlékszem, hogy az MSZP emelte fel 20-ról 25%-ra az ÁFÁ-t. De téged most ez a+2% zavar.”
 • 35. Karcsika 2013. szeptember 08. 10:50
  „Gondolom, téged jobban érdekel győzike lányának amerikai"tanulmányai".”
 • 34. Japo 2013. szeptember 08. 08:48
  „Ha valaki pellengérre teszi gyermeke legszebb napját,ne csodálkozzon azon,ha ilyen-olyan személyek véleményt alkotnak. Ez mindenkinek a saját keresztje lesz,lett. Ami viszont körülötte forgott arról nekem a katonai éveim jutottak eszembe. Mikor jött a vezér(Czinege Lajos) Akkor attól függetlenül,hogy tél volt, zöldre kellett festeni a járdát,és a mellette lévő kert részeket amelyeket hó borított,tele kellett tűzdelni rózsákkal. Hát nekem ez jutott eszembe erről az egészről!”
 • 33. pancser 2013. szeptember 08. 08:33
  „31. Losba 2013.09.07. 23:43
  Majd ha a te lányodnak rondítanak bele az esküvőjébe........... De nem kívánom ezt neki, mert nem tehet róla hogy ilyen apja van.”
 • 32. vikri 2013. szeptember 08. 08:27
  „Szerintetek melyik áll közelebb a valósághoz?
  1. a középkori "vagyonok házassága",
  2. vagy a "polip karjainak a száma és a mérete növekszik".

  (Egyébként meg az egész csak szerény körülmények között - ugye? Elnök úr! Mert az ország is csak ilyen körülmények között van...)”
 • 31. Losba 2013. szeptember 07. 23:43
  „..annyi boldogságot , mint a fater tett a néppel..”
 • 30. Mazzola 2013. szeptember 07. 21:57
  „28. oxana 2013.09.07. 20:33
  Szerintem is egy burka az elengedhetetlan A templomba. De miert mennek ma emberek meg egyaltalan
  a templomba hazasodni ,mikor mind ateista?Bohocsag az egesz....”
 • 29. somy75 2013. szeptember 07. 21:50
  „Hát igen ... Férjet JÓL Választott. Mintha apja lánya lenne....

  " ... 2009 tavaszán egyszerre négy kft-t is alapított Tiborcz István és barátja,
  holding 2009-ben 8,4 millió forint árbevétel mellett 2 millió forintos adózott eredményt ér el.

  A rákövetkező évben fordulat következik be a cég életében: 16 millió forintért többségi részesedét szerez a Közgép energetikai cége, az E-OS Energiakereskedő Zrt, és két új kisebbségi tulajdonos is bevásárolja magát az ekkor E-OS Innovatív nevet felvevő zrt-be. (A két E-OS-cég közt több nagyságrendnyi különbség van: a vevő, a többségében fideszes vezetésű önkormányzatok körében rendkívül sikeres E-OS Energiakereskedő Zrt a 2010-es évet 12 milliárd fölötti bevétellel, és 118 millió adózott eredménnyel zárta.) A cég vezetésébe bekerül Áfra Barnabás, az E-OS Energiakereskedő egyik vezetője. Az igazán drámai változás azonban az üzletmenetben következik be: az árbevétel például az első évben 8 millióról 686 millióra nő, azaz megnyolcvanszorozódik. A cég adózott eredménye is az ötvenszeresére, csaknem 100 millió forintra nő. Ilyen az, ha Orbán Viktor legkedvesebb magyar cége valakinek a hóna alá nyúl. (Mészáros Lőrinc cége ugyanebben az időben ugyanilyen mértékű ugrást hajtott végre.)"

  akit érdekel...
  http://atlatszo.blog.hu/2013/09/06/tiborcz_istvan_hozomanya”
48 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betörők jártak a Buckingham-palotában

A tetteseket a helyszínen őrizetbe vették; egyiküket a palota egyik díszes termében, a másikat az… Tovább olvasom