Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 14°C | 24°C Még több cikk.

Nagy Feró és Nagy Sándor is toleranciára buzdít

Nagy Feró és a Csillag Születik műsorvezetője, Nagy Sanyi kiállnak a Fair vezetés mellett.Feró többnyire motorral, Sanyi autóval közlekedik, de abban egyetértenek, a biztonságos közlekedéshez toleranciát kell tanulnunk.
Nagy Feró örömmel támogatja az idén negyedik alkalommal elindult Fair vezető programot, hiszen motorral és autóval közlekedve is tapasztalja, mennyi baleset elkerülhető lenne, ha egy kicsit odafigyelnénk egymásra az utakon.„A legnagyobb probléma a tolerancia hiánya. Nehezen viselik az autósok, hogy a motor kisebb és jobban kormányozható, ezért gyorsabban lehet vele közlekedni a városban a dugóban. Azt ugyan nem tartom helyesnek, hogy a kétkerekűek bevágnak az autósok elé, de meg kell tanulni, hogy mindig számítani kell a felbukkanásukra. Nem jó, ha a kocsiban ülők agresszívan reagálnak az ilyen helyzetekre, én nem vagyok ilyen. Nyugdíjas vezető vagyok, nem szeretek sietni, vagy idegeskedni." – Körültekintése ellenére Feróval is történt már baleset – „Tavaly volt egy szerencsétlen esésem, amit azóta sem értek miért történt. Több mint harminc éve motorozom, az ember az ilyen estekből mindig tanul, utána jobban figyel, de vannak szerencsétlen véletlenek is."

Nagy Sanyi, a Csillag születik egyik házigazdája, szintén az odafigyelésben látja a megoldást.„Magyarországon nem alakult még ki a megfelelő közlekedési morál. A motorosokkal szemben például nagyon alacsony a tolerancia. Én igyekszem erre odafigyelni, nem a sebesség, hanem a megfontolt vezetés híve vagyok. Fiatalabb koromban még nem voltam ennyire körültekintő, előfordult, hogy nekitolattam más autóknak, ez mostanra nem fordulhat elő. Talán ezért nem is volt komolyabb balesetem. Egyszer elütöttem egy őzet, ami nagyon megviselt, napokig a hatása alatt voltam." – árulta el az RTL Klub műsorvezetője.

A sztárokkal együtt támogassa Ön is a Fair vezető kampányt, kattintson a www.automotor.hu oldalra és szálljon harcba az értékes nyereményekért a program támogatójaként.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félmeztelen fotók a Jóban Rosszban sztárjáról, Szabó Zsófiról

Szabó Zsófi eddig soha nem látott oldalát mutatja meg. A Jóban Rosszban szépségét Nánási Pál… Tovább olvasom