Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 25°C Még több cikk.

Nádas Gyurit beiszapozták

Nádas György, az Új Mikroszkóp Színpad művészeti vezetője nagy elhatározást tett.


Méregtelenítésbe kezdett, ami kihat a testére és lelkére egyaránt. Új tervekkel, ötletekkel és iszonyú elszántsággal szeretne nekivágni az ősznek a munkahelyén. Hogy feltöltődjön mindehhez energiával, és testét is kényeztesse egy kicsit önként „vonult le" a hévízi gyógytóhoz, ahol megismertették a helyi iszap jótékony hatásával.

„Egyik kedves barátom ajánlotta a helyet, amikor meséltem neki terveimről, hogy szeretnék egy kicsit megújulni – kezdi Nádas – én is hallottam már a hévízi iszapról, de azt nem gondoltam, hogy ilyen jó hatással lesz a fáradt izületeimre és fontos szerepet játszik a méregtelenítésben is. Mivel sűrűn görcsbe rándul a lábam, nagy örömömre szolgált, hogy haza is vihettem az új „segítőtársból" és otthon is kenegethetem magamat" – mosolyog.„Szerettem volna elvinni a fiamat és a páromat is magammal Hévízre, viszont sajnos fiamnak közbe jött valami, párom pedig, mivel Nyíregyházán él és dolgozik, így hétköznapokat ritkán tudjuk együtt tölteni. Ennek ellenére én nem hátráltam meg és így utólag bevallom jól döntöttem. Mikor tetőtől talpig elborított a fekete iszap, teljesen el tudtam lazulni, bár most voltam ilyen kezelésen először, mindjárt bele is szerettem. Az iszapkezelésen kívül úsztam a termáltóban és finom masszázson is részt vettem.

Egyetlen tervem maradt viszont, amit sajnos nem tudtam Hévízen tartani, ez a méregtelenítő léböjt kúra, amivel kerek lett volna a testi-lelki megújulásom – mondja a humorista – hiszen olyan finom ételekkel csábítottak a helyiek, hogy ember legyen a talpán, aki ellen tudott volna állni, így én is úgy döntöttem, hogy néhány napot csúsztatok a terveimen. – nevet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyre gyakoribb a kisgyerekkori gyógyszermérgezés

Egyre több amerikai kisgyerek kerül sürgősségi osztályra véletlen gyógyszermérgezés következtében. Tovább olvasom