Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 14°C | 24°C Még több cikk.

Nadal vagy Agassi lesz a Norbi Update nagykövete?

A Norbi Update Lowcarb Nyrt. néhány napon belül a tőzsdére lép, és vagy Rafa Nadal, vagy André Agassi segítségével fogja reklámozni a fitneszguru a termékeit.
Az üzlet létrejöttét valószínűsíti, hogy Norbi nagy teniszrajongó, gyakori vendég a legjelentősebb tornákon.

– Jólesik a cégem körüli hirtelen támadt hírverés, ám egyelőre nem kívánom elárulni, melyik világsztárt sikerült megnyernem, hamarosan minden kiderült – nyilatkozta a Borsnak Schobert Norbi.

– Annyi igaz, hogy tényleg olyan személyiségről van szó, akinek szerte a világon jól ismerik a nevét. S nem csupán arról van szó, hogy egy reklámkampány erejéig a nevét adja a céghez, valódi üzlettársam lesz, az update és az egészséges életmód igazi nagykövete.

Fotó: Birton Szabolcs
Fotó: Birton Szabolcs

Norbi azt is hozzátette, hogy jó egyéves előkészítő munka után jött létre a megállapodás, az általa megnyert világsztár és stábja ennyi idő alatt a legaprólékosabban átvilágította a céget, az általa gyártott termékeket.

– Arról is érdemes szót ejteni, hogy hazai beszállítók hazai alapanyagából készítjük a nevünkkel jegyzett termékeket. A cégünkhöz csatlakozó világsztár pedig hamarosan update galuskával eszi nálam a vacsorára készített csirkepaprikást - tette hozzá Norbi.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

4 szuper trükk gyümölcsökhöz - videó

Hogyan felezzünk el egy almát kés nélkül? Hogyan lesz egy narancsból illatgyertya, vagy… Tovább olvasom